Imagini de la petrecerea de nuntă a cuplului Smiley - Gina Pistol: „Obiectivul nostru a fost să creăm un spațiu de poveste”

.

Astăzi, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil și religios. Pe rețelele de socializare, cei doi au publicat mai multe imagini de la ceremonie, iar acum petrec în mare stil la Orangeria Iris, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov. Pe contul personal de Instagram, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' a publicat un videoclip în care a surprins locul unde vor petrece invitații, iar imaginile i-au lăsat fără cuvinte pe urmăritori. Iată unde își celebrează iubirea Smiley și Gina Pistol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cu câteva săptămâni înainte de nunta lui Smiley și Gina Pistol, s-a aflat că aceștia plănuiesc să-și unească destinele la Palatul Snagov, locație preferată de politicienii și oamenii de afaceri din România. La fostul palat regal, cei doi soți au făcut cununia civilă și cea religioasă, în timp ce petrecerea de nuntă are loc într-o seră uriașă, special amenajată pentru acest eveniment, unde mirii își așteaptă prietenii, familiile și apropiații.

De altfel, Smiley și Gina Pistol au făcut și câteva declarații despre cea mai importantă zi din viața lor, mărturisind că sunt curpinși de emoții și entuziasm. Locația nunții lor se află în apropiere de Capitală, gândită precum o seră și cu o grădină aranjată în detaliu. Dacă sunteți curioși cum arată localul în care își întâmpină Smiley și Gina Pistol invitații, nu evitați să consultați galeria foto.


Citește și: Smiley și Gina Pistol, primele declarații în calitate de soț și soție: „Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom…’

Citește și: Cum comentează Cătălin Botezatu ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Un stil boho chic, romantic, curat. Totul denotă…’

Citește și: „Am fost abuzată sexual de șase bărbați'. Maria Foca, mărturisiri cutremurătoare despre chinurile îndurate în copilărie

Citește și: Câți bani câștigă Valerie Lungu lunar, ca influencer. Sumele sunt uriașe: „Se întâmplă să fac chiar şi…'


Imagini de la petrecerea de nuntă a cuplului Smiley – Gina Pistol

Pe contul personal de Instagram, Gina Pistol a publicat un videoclip de la Orangeria Iris, acolo unde își celebrează căsătoria cu Smiley. În imagini, este surprins exteriorul și interiorul serei, un loc conceput pentru o nuntă de „poveste’. În ceea ce privește decorul, se pot remarca construcțiile florale suspendate, florile prinse în ramă albă sau mesele ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley.


„Obiectivul nostru a fost să creăm un spațiu de poveste, elegant, simplu, în nuanțe de alb și verde, care să fie cadrul perfect și simplu pentru povestea de dragoste a celor doi miri. Orangeria noastră este gândită să aibă cea mai versatilă compartimentare, spații romatice, cele mai gustoase preparate si cea mai frumoasă lumină naturală în interior care pe timp de zi este dată de razele soarelui, iar seara de strălucirea stelelor.

Discreția mirilor, decența cerintelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor’, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor, dar mai ales co-fondatorul Orangeriei Iris, care a fost încă de la prima vizită cea mai dorită opțiune pentru cei doi miri.


„Știam cu toții că avem în față cea mai importantă nuntă a anului’

Se pare că Smiley și Gina Pistol și-au planificat nunta săptămâni în șir, deși au fost prinși între proiectele profesionale și viața de familie.


„Știam cu toții că avem în față cea mai importantă nuntă a anului, în România, cu doi miri ocupați, cu timpul fragmentat între proiecte profesionale nenumărate și frumusețea vieții de părinte, iar o nuntă este ca un maraton, cu multe decizii de luat, detalii de stabilit. Grija mea a fost să le trasez drumul în cele mai mici detalii, să le strâng toate necesitățile și informațiile, cele mai bune oferte, listele de întrebări și de decizii necesar de luat, toate într-un singur loc și să încerc cu fiecare răspuns să mai pun o piesă de puzzle în tabloul final.


Am vrut să le organizăm pe toate din timp, cât să aibă în ziua nunții lor cea mai frumoasă stare, nicio grijă, să se poată bucura de toate și de toți invitații, să mă știe alături pentru orice, să știe că toate sunt stabilite, iar cele mai imprevizibile scenarii preîntâmpinate’, a mărturisit Ivona Nenu, cea care le-a fost alături lui Smiley și Ginei Pistol și la organizarea botezului micuței Josephine.

Sursa foto: captură video