Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul sfâșietor făcut de soțul make-up artistei în fața tuturor la capelă: "Ultima cafea..."

 Calin Maria Bianca
.

Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar! Moartea bruscă a Ancăi Molnar a provocat multă durere în domeniul de beauty din România, însă nu numai. Familia, prietenii, apropiații și toți cei care au cunoscut-o sunt distruși de durere, iar imaginile de la capela unde i-a fost depus trupul neînsuflețit vorbesc de la sine. Iată gestul neașteptat de dureros făcut de soțul ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Molnar a pierdut, din păcate, lupta cu cancerul pe data de 11 iunie, la vârsta de doar 34 de ani. A lăsat în urmă o familie îndurerată, un soț distrus de durere, dar mai ales un copil care nu mai are pe cine să strige „mamă„ de acum înainte. Destinul a fost unul tragic pentru ea, chiar dacă a sperat până în ultima clipă că o să fie bine.

299331320_5333007573401310_4901124595859775785_n-3299331320_5333007573401310_4901124595859775785_n-3

Citește și: Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul să moară: „Te rog să mai reziști… Ai fost paradisul meu…' / Ce mesaj sfâșietor a postat soțul ei pe Internet

Citește și: Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer. Alina Radi: „Am început să plângem amândouă. Nu știa mai nimeni. O durea capul și la control…”

Citește și: Loredana, sărbătorită cu fast la 54 de ani. Printre invitați au fost Dan Bittman, Ștefan Bănică și Tania Budi / Artista a arătat spectaculos într-o rochie cu spatele gol

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Imagini dureroase de la priveghiul Ancăi Molnar

În aceste momente, familia tinerei Anca Molnar, prietenii și toți cei care au îndrăgit-o se află la capela unde a fost depus trupul acesteia. Moartea ei a îndoliat sute de persoane, pe pagina sa de Facebook fiind numeroase mesaje pline de durere, astfel că au apărut și primele imagini de la priveghi.

Familia i-a ales un sicriu alb, pe lângă care a așezat numeroase flori albe și coroane din flori naturale, dar și lumânări albe în sfeșnice. Ba mai mult, au pus și un tablou superb cu ea, pentru ca cei care vin să-i aducă un ultim omagiu să o vadă așa cum era mereu, cu zâmbetul pe buze și pozitivă. De asemenea, la capelă sunt mai multe fotografii cu ea, într-un decor ce semnifică puritatea, regretul și iubirea eternă.

Ce gest dureros a făcut soțul ei în fața tuturor la capelă

În primele imagini de la priveghiul Ancăi Molnar apărute pe rețelele de socializare, se poate observa cum soțul ei stă lipit de sicriul ei, îmbrăcat tot în negru și extrem de afectat de tot ceea ce trăiește. După mesajele dureroase lăsate pe Internat despre regretata lui soție și povestea lor de dragoste, acum acesta a simțit să bea ultima cafea alături de mama copilului său, care nu mai este printre noi.

Alături de o muțime de flori albe și tabloul cu soția lui, Claudiu Molnar a pus mai multe pahare de plastic cu cafea și a imortalizat momentul printr-un mesaj neașteptat, alături de mai mulți prieteni de familie: „The last coffe togheter' (Ultima cafea împreună).

Anca Molnar va fi înmormântată joi, 13 iunie

Claudiu Molnar știe faptul că soția lui a ajuns în atenția multor prin succesul și talentul de care a dat dovadă de-a lungul anilor în domeniul de beauty, dovadă fiind sutele de mesaje răvășitoare postate de toată lumea, începând de la colege de breaslă și până la cliente, astfel că a făcut publice toate detaliile despre locul unde i-a fost depus trupul neînsuflețit și până la cele legate de înmormântare.

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri.

Cine dorește să îşi ia rămas bun şi să îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bălea la o oră pe care o vom anunţa ulterior', a scris Claudiu Molnar pe Facebook, în ziua în care soția lui a murit.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton