Imagini noi cu Irina Loghin, la 84 de ani. Cum a fost artista surprinsă de paparazzi, după o vizită la medicul estetician

 Miniosu Alexandra
.

Au apărut imagini noi cu Irina Loghin, la 84 de ani. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost surprinsă, recent, de paparazzi, după o vizită la medicul estetician. Așadar, se pare că, pe lângă un stil de viață sănătos, artista apelează și la procedurile de înfrumusețare, pentru a se menține în continuare într-o formă de invidiat. Iată cum arată acum celebra interpretă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Imagini noi cu Irina Loghin, la 84 de ani, au fost surprinse de paparazii Mediaflux, în urmă cu câteva zile. Aceștia au văzut-o pe celebra artistă în timp ce se întorcea de la medicul estetician, dintr-una cele mai renumite clinici din Capitală. Cântăreața arată impecabil și acum, deși a trecut demult de prima tinerețe, iar imaginile din GALERIA FOTO sunt dovada.

irina-loghin-1irina-loghin-1

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. De asemenea, continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei de la noi, chiar și ajunsă la venerabila vârstă de 84 de ani. Pentru a se menține, ea a ales de mult timp să aibă un stil de viață sănătos, fiind atentă la alimentație și să facă sport. În plus, se pare că nu spune „NU' nici procedurilor estetice.

Citește și: Trucul la care apelează Irina Loghin ca să doarmă bine: „Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit”

Citește și: Ce tarif percep Irina Loghin și Marina Voica pentru a cânta la un eveniment: „Ambele fac spectacole. Merită totți banii'

Citește și: Cum au fost suprinși fiii lui Ștefan Bănică Jr., Radu și Alexandru, într-o fotogafie rară. Lavinia Pîrva: „Fratele cel mic îl idolatrizează pe cel mare”

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Marius Elisei: 'Îți mulțumesc că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze'

Imagini noi cu Irina Loghin, la 84 de ani

Pe lângă vocea ei incredibilă, Irina Loghin e celebră și pentru videoclip-ul ei, realizat acum mulți ani, în care le explică fanilor săi cum să scape de gușă. Cântăreața s-a filmat mai demult în timp ce își dă palme peste gușă, pentru a-și menține fermitatea pielii.

Dar cum tehnicile de frumusețe au evoluat, Irina Loghin a învățat să țină pasul cu acestea. Se pare că îndrăgita artistă apelează, din când în când, și la ajutorul medicului estetician pentru a-și menține frumusețea. Recent, ea a fost surprinsă chiar în momentul în care ieșea dintr-una dintre cele mai faimoase clinici de medicină estetică din București.

Cum a fost artista surprinsă de paparazzi, după o vizită la medicul estetician

Irina Loghin era îmbrăcată într-o rochie albastră, lungă și vaporoasă, când a fost văzută ieșind din clinica de medicină estetică. După ședința de înfrumusețare cu care s-a relaxat, artista a decis să facă o plimbare pe jos, fiind deja cunoscut faptul că artista face mereu multă mișcare. Vezi imaginile AICI.

Ce trucuri de frumusețe are Irina Loghin

De-a lungul timpului, Irina Loghin a apelat la numeroase tehnici casnice de înfrumusețare. Pe lângă masajul special pentru gușă, aceasta folosește și un demachiant original, potrivit tenului ei. Pentru a-și curăța fața, cântăreața își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară.

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant', a povestit Irina Loghin, mai demult, pentru Click!

Sursă foto: Captură video, Mediaflux.ro, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton