Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită, la nunta fiului lor. Cum arată femeia din viața medicului Cristian Georgescu

.

Au apărut primele imagini cu iubita medicului Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Fotografiile au fost postate pe rețelele de socializare chiar de către dentist, după o perioadă în care el și noua lui parteneră au preferat să păstreze discreția în privința relației lor. Iată cum au apărut cei doi la nunta fiului artistei, dar și ce mesaj a transmis doctorul în mediul online!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Primele imagini cu iubita medicului Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, au stârnit un val de reacții în rândul internauților. Cel care le-a postat pe rețelele de socializare a fost chiar fostul partener al cântăreței. Doctorul stomatolog și noua lui parteneră au fost împreună la nunta fiului artistei și s-au afișat extrem de zâmbitori.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu, au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de îndrăgita cântăreață acum doi ani, în 2020, prin intermediul rețelelor de socializare. Atunci, artista explica că ea și tatăl băiatului ei, Radu, au decis să meargă pe drumuri separate în viață, după mai bine de două decenii de relație.


Citește și: Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. N-au fost la prima încercare:„Totul e deja…’

Citește și: De unde au început problemele în căsnicia Ancăi Țurcașiu cu Cristian Georgescu.Divorțul era iminent

Citește și: Olena Zelenski nu și-a mai văzut soțul de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina:„L-am văzut la televizor și pe înregistrările video ale discursurilor’

Citește și: Mădălina Ghenea, imagini rare alături de mamă și fiică. Cum s-au afișat în vacanța din Dubai:„Trei generații’


Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită, la nunta fiului lor

La scurtă vreme după despărțire, Cristian Georgescu a fost surprins în oraș alături de o doamnă blondă, conform celor scrise de Cancan la acea vreme. Femeia și medicul stomatolog se aflau atunci într-un mall din București, alături de fiul partenerei lui Cristian Georgescu.

Dacă până acum au fost văzuți doar de paparazzi, se pare că, acum, Cristian Georgescu și iubita lui au decis să nu se mai ascundă. Medicul stomatolog a făcut publice primele imagini cu ei, pe conturile lui de socializare. În cea mai recentă postare a lui se vede că doctorul a fost la nunta fiului său și al Ancăi Țurcașiu însoțit de noua lui parteneră.


Cum au apărut cei doi la nunta fiului artistei

Se pare că relația dintre Cristian Georgescu și noua lui iubită e una foarte serioasă, având în vedere că au participat împreună la un asemenea eveniment important. Într-o imagine de la cununia civilă, atât medicul stomatolog, cât și noua lui iubită, dar și proaspeții însurăței, apar cu zâmbetul pe buze. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu îți ține partenera în brațe cu o mână, dovadă că nu ezită să-i împartă gesturi tandre în public.


De asemenea, în dreptul imaginilor, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a postat și un mesaj pentru fiul lui, Radu, și nora sa.

„O 9 etapă, în istoria Georgeștilor & Co.Așteptăm nepoți, sau…🤭 Casă de piatră și să le fie cu noroc💝, a scris fostul soț al Ancăi Țurcașiu pe Instagram.

Conform altor imagini postate de Cristian Georgescu în mediul online, se pare că medicul stomatolog și noua lui iubită au mers împreună și în vacanță. De asemenea, aceștia au petrecut și Sărbătorile de iarnă împreună, la fel de fericiți.


Anca Țurcașiu, mesaj emoționant după ce fiul ei s-a însurat

Și Anca Țurcașiu i-a fost alături fiului ei, Radu, în ziua în care s-a însurat. Artista le-a transmis fiului ei și soției lui un mesaj emoționant, ce a strâns multe aprecieri din partea internauților.


„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm, a scris și Anca Țurcașiu în mediul online.

Sursă foto: Instagram, Facebook