Imagini noi cu interiorul vilei de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Merge bine totul. Este divin...”

 Calin Maria Bianca
.

Imagini noi cu interiorul vilei de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după despărțirea de Cătălin Dobrescu. După divorțul de soțul ei, Cătălin Dobrescu, Oana Radu s-a văzut nevoită să își cumpere o altă casă, fiindcă a tot dormit vreme de două luni pe unde a apucat. Acum, visul ei a devenit realitate și se bucură de noua locuință, care este încă în proces de amenajare. Chiar și așa, nu poate decât să se laude cu noua achiziție în fața celor ce o îndrăgesc!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu nu a traversat deloc momente frumoase, mai ales după divorțul de Cătălin Dobrescu. Au ajuns protagoniștii unui amplu scandal și artista nu s-a sfiit să-l acuze de violență fizică și verbală. Deși au spus atunci când au făcut publică vestea despărțirii că vor sta în aceeași casă o perioadă, se pare că nu s-a putut acest lucru, fiindcă se certau foarte rău.

whatsapp-image-2024-04-02-at-14.33.58whatsapp-image-2024-04-02-at-14.33.58

Citește și: Cum arată vila de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după ce fostul soț a forțat-o să plece din casă: „Timp de vreo 2 luni dormeam pe unde apucam”

Citește și: Teo Trandafir a luat-o la rost, în direct, pe Oana Radu, în plin scandal cu fostul soț: „Dar de ce te-ai măritat?”. Cum a reacționat cântăreața

Citește și: Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost păgubiți de hoți. Ce bunuri le-au dispărut de acasă: „Ne cumpăram noi altele, nu le aduceți înapoi'

Citește și: Oana Roman confesiune în lacrimi, la o lună de la moartea Mioarei Roman: „E foarte greu să trăiesc fără ea. Nu am putut până azi să…'

Imagini noi cu interiorul vilei de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după despărțirea de Cătălin Dobrescu

Oana Radu este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că nu a ezitat și le-a arătat fanilor noua ei vilă de lux. Dacă în urmă cu câteva zile s-a axat mai mult pe exterior, acum a decis să filmeze și partea de interior, chiar dacă este în proces de amenajare.

Momentan artista nu are mobilă în casă, ci doar cele trei băi sunt gata în mare parte. Totuși, se vede clar că a ales o locuință foarte mare, cu etaj și camere foarte spațioase. De asemenea, fiindcă este propria casă, are grijă ca totul să fie pe placul ei, iar piesa de rezistență este, bineînțeles, dormitorul matrimonial cu un view amplu asupra orașului, un balcon imens, dressing personal și baie totodată.

Oana Radu acordă mare atenție design-ului casei sale

Oana Radu a apelat la specialiști pentru design-ul casei sale, însă cu toate acestea a avut grijă să spună care sunt preferințele sale. A optat pentru pereți albi în toate camerele, dar și pentru profile decorative, care dau o notă de eleganță casei și o face totodată diferită. Mai mult decât atât, a vrut să aibă multe lumini în casă, fie ele lustre, candelabre, spot-uri sau benzi led, așa cum a pus pe scări și în baia matrimonială.

Băile a decis să le facă în nuanțe de alb și negru, dar cu detalii aurii, așa cum are de gând să pună în fiecare cameră câteva detalii de decor care vor face diferența.

„Vă arăt update-ul. Mai trebuie să punem chestii, momentan. Mai punem benzi aurii. Jos nu s-au întâmplat mari lucruri, s-au montat profilele și benzile led. Uitați cât de fain se aprind scările. Divin. Este divin. Uitați cum se vede de sus. Arată superb! (…) Îmi place mult auriul. Îmi plac super mult detaliile acestea cu profile decorative. E chiar super fain. Uitați cât de frumos este, cât de superb! Genial! Este cea mai frumoasă baie pe care am văzut-o în lume. Merge bine totul.„ a spus Oana Radu în timp ce făcea turul interior al casei sale.

De ce nu a mai locuit Oana Radu în casă cu fostul soț

Oana Radu spunea în iarna anului trecut că ea continuă să locuiască în aceeași casă cu fostul ei partener, deși s-au despărțit. Pe atunci, voia ca apartamentul să-i rămână ei, așa că urma să-i restituie lui Cătălin Dobrescu o sumă de bani într-un an de zile, numai că bărbatul n-a mai avut răbdare și a decis să pună presiune asupra fostei soții, moment în care artista a renunțat la apartament și și-a cumpărat propria ei vilă de lux.

„Vă dau cea mai importantă veste din viața mea. Mi-am cumpărat casa visurilor mele și fix acum când vorbesc vă arăt imagini cu ea. Am zis așa, dacă nu mă pot bucura de acest apartament, las legea să rezolve toate problemele, pentru că eu am încredere în justiția română. Evident, în timpul acesta, eu nu pot să stau să-mi plâng de milă, pentru că eu așa sunt și am ales să-mi cumpăr cea mai frumoasă casă’, a declarat Oana Radu pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton