Imagini oficiale de la nunta Anei Geoană cu Garret Cayton, de la Veneția. Mireasa a schimbat mai multe ținute rafinate, iar decorul a fost spectaculos

 Ifrim Georgiana
.

La sfârșitul lunii august, Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit, după o relație care durează mai bine de șase ani. Ceremonia fastuoasă a avut loc la Veneția și a durat trei zile, invitații fiind cazați la Belmond Hotel Cipriani, considerat cel mai bun hotel din lume. Pe contul de Instagram, fiica lui Mircea Geoană a publicat imaginile oficiale de la fericitul eveniment, surprinzând atmosfera, decorul spectaculos și ținutele de un rafinament ieșit din comun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Geoană și Garret Cayton formează un cuplu de șase ani și s-au cunoscut în perioada studenției. În primăvara anului trecut, fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de soțul american, apoi au sărbătorit logodna la Palatul Mogoșoaia, unde au reunit ambele familii. Pe 27 august, cei doi au devenit oficial soț și soție, celebrându-și iubirea la Veneția, timp de trei zile. Proaspăta mireasă a publicat imaginile oficiale de la nuntă, care surprind cele mai speciale și emoționante momente din cadrul petrecerii.

379365127_18384979768013068_4053585505918990373_n379365127_18384979768013068_4053585505918990373_n

Citește și: Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit la Veneția. Nunta a durat trei zile, iar invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, unul dintre cele mai luxoase din lume

Citește și: Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă: „România este mai mult decât o destinație de vacanță”

Citește și: Raluca Podea a pierdut procesul de calomnie cu Brigitte Pastramă! De ce i-a cerut daune de 100.000 de euro

Citește și: Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea: 4 oameni au murit carbonizați și 5 au arsuri grave. Explicația oficială a tragediei

Imagini oficiale de la nunta Anei Geoană cu Garret Cayton

Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Veneția și au respectat tradițiile americane. Nunta de trei zile a avut loc la Belmond Hotel Cipriani, considerat cel mai bun din întreaga lume, datorită serviciilor exclusiviste. Recent, fiica lui Mircea Geoană a publicat imaginile oficiale de la fericitul eveniment, în dreptul cărora a scris un mesaj simplu: „27 August 2023'.

În fotografiile din mediul online, sunt surprinse cele mai importante momente de la petrecere, de la valsul mirilor la dansul miresei cu tatăl ei, Mircea Geoană. În ziua cea mare, Ana Geoană a purtat o rochie albă și mulată, accesorizată cu mănuși transparente și o diademă prețioasă. La rândul lui, Garret Cayton a avut o apariție extrem de elegantă, într-un costum negru, completând-o pe aleasa inimii lui.

Decorul evenimentului, surprins în imaginile recente, este unul de-a dreptul spectaculos, mizându-se pe ornamente florale, candelabre și abundență de lumini. Cei doi miri sunt surprinși pe ringul de dans și în timp ce-și jură iubire veșnică, acompaniați de prietenii apropiați și cele două familii înrudite.

Cine este Garret Cayton și ce afaceri deține familia lui

Garret Cayton face parte dintr-o familie cunoscută și bogată din Statele Unite, cunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face peste Ocean. În anul 2019, mama și mătușa lsoțul Anei au donat 10 milioane de dolari pentru pacienții bolnavi de Alzheimer și tulburări de memorie.

În prezent, cei doi soți locuiesc în Los Angeles, SUA, acolo unde intenționează să rămână și după nuntă. Ana Geoană a fost cerută în căsătorie anul trecut, iar petrecerea de logodnă s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia, în prezența ambelor familii.

Peste Ocean, fiica lui Mircea Geoană și-a înființat propria afacere, în domeniul wellness-ului. Potrivit descrierii companiei, tânăra și-a propus să ofere servicii de coaching în mai multe domenii, de la sănătate, nutriție, fitness, relații, carieră, frumusețe bunăstare și un stil de viață sustenabil și sănătos.

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți', a scris Ana pe contul său de Instagram la puțin timp după ce a fost cerută de soție.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton