Imagini oficiale de la nunta Ilonei Brezoianu cu soțul ei, Andrei. Mirii au purtat teniși și s-au aruncat îmbrăcați în piscină / Ce mesaj haios apare pe plicurile pentru dar

.

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei, și-au celebrat cununia religioasă weekendul trecut, într-un cadru feeric. Pe contul său de socializare, actrița a publicat imaginile oficiale de la nunta cu aer mediteranean, decorul fiind predominat de lămâi. Mirii au purtat teniși, s-au aruncat îmbrăcați în piscină, iar pe plicurile pentru dar a fost scris un mesaj haios.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe 20 iulie, Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei, și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cu doar o lună înainte, cei doi și-au oficializat relația la starea civilă, având alături doar 20 de invitați. Pentru organizarea nunții, aceștia au avut o abordare creativă, drept dovadă stând imaginile publicate pe rețelele de socializare.

442506361_18446120365048612_7348591767918602065_n442506361_18446120365048612_7348591767918602065_n

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei. Au avut un tort spectaculos, decor cu lămâi, iar actrița a purtat o rochie de mireasă deosebită

Citește și: Ilona Brezoianu și cei 20 de invitați de la cununia civilă au sărbătorit evenimentul la restaurant: „Nu a fost ceva planificat cu mult timp înainte. Facem și petrecerea, dar va fi…' / Când are loc cununia religioasă

Citește și: Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit influencerul: „A fost un șoc foarte mare”. Ce spune despre legăturile acestuia cu interlopii

Citește și: Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 27 de ani și deține propriul brand de haine

Imagini oficiale de la nunta Ilonei Brezoianu cu soțul ei, Andrei

Cu doar câteva ore în urmă, pe contul Ilonei Brezoianu au apărut imaginile oficiale de la nuntă. Decorul a fost inedit, ținutele mirilor pe măsură, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor. Pe plicurile destinate invitaților, cele pentru darul de nuntă, a fost scris un mesaj haios: „Youre gonna need this' (n.r. vei avea nevoie de asta).

Decorul a fost predominat de lămâi, ideea aparținându-i lui Răzban Babană, wedding planner, fost concurent la „Chefi la cuțite' și prieten apropiat al actriței.

Aceeași tematică s-a regăsit și în decorul de pe masă, pe meniul printat, dar și la nivelul aranjamentelor. Inclusiv tortul a fost decorat cu lămâi, iar buchetul miresei s-a potrivit perfect cu decorul, având culoarea galbenă. Piscina și candy bar-ul au fost amenajate, din loc în loc, cu pahare de sticlă ce aveau lămâi înăuntru.

Ce invitați a avut Ilona Brezoianu la nuntă

Nunta Ilonei Brezoianu și a soțului ei a avut loc în Prahova, într-o locație specială, cu piscină. Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, lungă, cu volane, simplă, dar foarte elegantă, dar și atent machiată și coafată, într-un stil natural, actrița a fost în centrul atenției și a atras toate privirile.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și s-a asortat cu aleasa inimii sale. Mai precis, a purtat un costum crem, la care a asortat încălțăminte lejeră pentru a se distra pe cinste.

La frumosul eveniment au participat cele mai importamte și apropiate persoane din viața lor. Pe lista invitaților s-au numărat și Florin Ristei, colegul ei de la matinalul de la Antena 1, care a și cântat la eveniment. Și actrița Lia Bugnar, actorul Marius Manole, stilistul Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, bucătarul Nicolai Tand și prezentatoarea Diana Munteanu au fost printre invitații de seamă, care s-au prezentat la nunta actriței.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton