Imagini spectaculoase de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Decoruri de trandafiri albi, meniu cu shaorma, tartar și caracatiță și muzică pentru toate gusturile

.

Imagini spectaculoase de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Pepe și Yasmine Ody, femeia care i-a furat inima și care l-a făcut tată de băiat, s-au căsătorit religios azi, 7 iunie 2024. El, într-un costum de mire elegant și spectaculos, iar ea într-o rochie de mireasă absolut superbă, au pășit în fața preotului unde și-au pus verighetele pe mână pentru o viață întreagă! Acum însă, s-a dat startul la mult așteptata petrecere, pe care mulți o numesc deja „nunta anului 2024„! Iată primele imagini de la petrecerea de nuntă a artistului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Iubirea dintre Pepe și Yasmine Ody a atins azi cele mai înalte cote! Și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu, iar acum sunt gata să danseze și să se distreze până în zorii dimineții, alături de cei peste 200 de invitați! Cu toți cei dragi în jurul lor, de la familie, prieteni și colegi de breaslă, e de la sine înțeles că nu vor sta deloc jos, mai ales că artistul a promis o nuntă fără program și cu totul atipică față de cele văzute până acum!

whatsapp-image-2024-06-07-at-20.12.57whatsapp-image-2024-06-07-at-20.12.57

Citește și: Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios! Ceremonia nu a avut loc în biserică, ci în aer liber, într-un decor de vis

Citește și: Ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine: „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești'

Citește și: Cum au fost surprinse fiicele lui Pepe înainte de nuntă. Ce mesaj i-a transmis artistul fiului său, de ziua de naștere: „Prințul meu perfect'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc religios astăzi, de ziua fiului lor: „Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică'. Vor avea peste 200 de invitați / Ultimele detalii despre petrecere

Imagini spectaculoase de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody!

Locația, aranjată și decorată cu mare fast, cu numeroși tradafiri albi în mici vaze pe mesele invitaților, candelabre speciale, cu lumânări albe înconjurate și arcade de inimi, loc de joacă pentru copii cu corturi și jucării, iar asta nu este tot. Invitații au parte de mese atent organizate, cu scaune albe și detalii aurii, aceasta fiind, de fapt, tematica nunții lui Pepe cu Yasmine. Mai mult decât atât, invitații au fost întâmpinați de un artist care a susținut un recital la harpă, ceea ce a creat un moment cu totul special!

Cum arată meniul ales de Pepe și Yasmine pentru nunta lor

Nu doar locația și aranjamentele au furat toate privirile, ci și meniul care se află în fața fiecărui invitat. Conform Cancan.ro, își vor delecta invitații de la nuntă cu un meniu atipic, cu numeroase feluri de mâncare, de la aperitive, pizza, paste, gustări și preparate la grătar!  

La starter, cel doi au optat pentru mai multe tipuri de terine, rosti (clătite elvețiene de cartofi) cu păstrăv afumat, rulou din carne de vită și brânză brie, tartar de avocado, roșii cu mozzarella di bufala și terina de foie gras. Pe parcusul serii însă, invitații au parte de mai multe sesiuni live de cooking, unde vor avea de ales între mai multe feluri de pizza, paste cu creveți și risotto cu trufe și ciuperci porcini.

Mirii au avut grijă să integreze și un bufet suedez, astfel invitații își vor delecta papilele gustative și cu grătar – pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă, caracatiță, dar și gustări reci: humus cu nuci și pin și baba ganoush. Ca și garnituri, sunt prezentate patru feluri: cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush.

Dacă din cele prezentate s-au mai întâlnit câteva la nunți, de o nuntă cu shaorma care se prepară chiar în fața invitaților sigur nu s-a mai auzit! Ei bine, da! Pepe are și shaorma!

Theo Rose, Clejanii, Nea Marin, momente spectaculoase la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody

Fără doar și poate, Pepe și-a dorit ca această nuntă să fie una unică în România! Nu doar că a integrat un concept nemaivăzut, cum nu există la noi în țară, ci a scos bani din buzunar pentru fiecare detaliu. Înainte de toate însă a avut grijă să se asigură că invitații vor dansa toată nopatea, fiindcă Theo Rose, Mandinga, Clejanii se regăsesc printre cei care vor întreține atmosfera.

De asemenea, și Nea Marin este invitat de seamă, fiindcă alături de trupa lui de dansuri va face un moment inedit la nunta artistului, în această noapte!

„Avem emoții, normal. Este totul super bine organizat și avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Da (n.r. este totul pus la punct). Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.
De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă.

Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri’, a spus Pepe, cu câteva zile înainte de nuntă.

Lista invitaților este una pompoasă, unde se numără numeroase nume mari

Nu doar că au ales numeroase nume grele pentru a le cânta la nuntă și a obține atmosferă, ci printre invitați se numără și Cătălin Măruță, Oana Roman, Nasrin Ameri, Nico, Dan Bursuc și Cocoș de la Călărași, din primele imagini apărute. Mai mult decât atât, și vedetele și-au făcut apariția la nunta lor, printre care și Oana Roman, care a atras atenția cu rochia ei de un albastru regal! 

Pepe și Yasmine Ody și-au dorit o nuntă atipică

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Pepe a mai fost însurat de două ori, înainte să își găsească sufletul pereche. Acum, fiindcă și-a găsit aleasa inimii, pe Yasmine Ody, care nu a mai fost măritată niciodată, amândoi au picat de comun acord să iasă din tipare și să aibă o „altfel„ de nuntă.

Așa cum a spus cu câteva zile înainte de nuntă, Pepe a băgat foarte mulți bani în organizarea nunții și tot ceea ce înseamnă acest eveniment, începând de la cele mai mici detalii și până la cele mai semnificative. Nu își dorește ca invitații să stea la masă, ci să se distreze așa cum nu au făcut-o niciodată, mai ales că atmosfera va fi întreținută de artiști de seamă și mulți colegi de breaslă renumiți, într-un cadru de poveste.

„În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac.
Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze și nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare. Cu tradițiile pe care noi le respectăm și în care credem, dar nu cum am văzut la extrem de multe nunți la care am fost și pe care le respect, dar eu am vrut altfel. Nu e un meniu fix și fiecare poate alege ce își dorește’,
 a declarat Pepe, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram / Phoenix Cernica

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton