Imagini virale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

.

Sâmbătă, 19 mai, Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele la Capela St. George a Castelului Windsor, în prezența a 600 de invitați. În pofida faptului că a fost interzisă fotografierea cu telefoanele mobile, în cel mai scurt timp, pe internet au apărut mii de imagini și colaje amuzante, comentate cu haz. Iată imagini virale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle!

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai.


Nunta anului, așa cum a fost denumită, va fi evenimentul despre care se va vorbi multe luni de acum înainte, imaginile virale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle inundând internetul. Și cum, vorba proverbului, gura lumii n-o astupă nimic, comentariile oamenilor obișnuiți care au privit evenimentul au fost de neoprit. Printre cele mai popularizate fotografii este este una în care Meghan Markle și Prințul Harry, după ceremonia religioasă, aflați în caleașcă, fac turul de onoare pentru a salute mulțimea.


Fotografii i-au surprins lui Meghan o expresie de satisfacție pe chip pe care n-au mai văzut-o până atunci, iar comentariile au început să curgă. Da, sunt eu!’; Probabil vă întrebați cum am ajuns acolo.’; Lumea întreagă e a mea!’; In sfârșit nu va mai trebui să pun apă în ultima porție de șampon, ca să dureze mai mult’ – sunt doar câteva dintre zecile de comentarii, mai mult sau mai puțin răutăcioase, ale internauților.

Chelsy Davy, una dintre fostele iubite ale Prințului Harry


Nici Chelsy Davy, una dintre fostele iubite ale Prințului Harry, nu a scăpat de asaltul fotografilor, care, până la urmă, în timpul ceremoniei religioase tot i-au surprins o grimasă. Întâmplător sau nu Chelsy și-a mușcat buzele, iar expresia exprima un regret nemărginit, lucru care nu le-a scăpat profesioniștilor de la agențiile de presă și nici cameramanilor de la televiziuni, care au imortalizat momentul. Comentariul: Exact acesta este motivul pentru care nu-ți inviți o fostă iubită la nunta ta…’


Nici Pippa Middleton nu a scăpat ironiilor din social media, internautii constatând că rochia extrem de înflorată a acesteia seamănă și la culoare, și la imprimeu cu sticla unei băuturi extrem de populare în Marea Britanie – Original Green Tea.

Harry a fost surprins și el maimuțărindu-se, iar momentul în care prințul a scos limba nu a trecut neobservat. Nu a durat mult până ce au fost descoperite poze de arhivă, în care proaspătul însurățel, pe vremea aceea un copilaș, aflat în brațe la mama lui, Prințesa Diana, scotea limba fix în același fel. Fanii de pe internet au concluzionat imediat că unele lucruri nu se schimbă niciodată’.


Nu s-a dezis nici mica Prințesă Charlotte, nepoata lui Harry, care, de parcă n-ar fi fost și așa în mod excesiv în centrul atenției, a scos limba, „cu grație’, la fel ca unchiul ei, în timp ce se afla cu părinții săi în mașină, spre amuzamentul celor prezenți.

Singurul pătruns cu adevărat de solemnitatea momentului a fost Prințul George, poate probabil și pentru că a fost pentru prima dată în viața lui când a purtat pantaloni lungi și costum de ceremonie. Ca atare, a fost extrem de serios și a făcut cinste ținutei. Internauții au comentat imediat că a frânt inimile multor fetițe de… cinci ani.

Foto: Hepta, Twitter