A împlinit zece ani de căsnicie! Cum a sărbătorit Simona Pătruleasa evenimentul

 Dana Enache
.

Una dintre cele mai discrete prezențe din showbiz-ul românesc, Simona Pătruleasa vorbește rar despre familia ei. Astăzi, însă, va face o excepție și ne va povesti totul la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

A fost una dintre cele mai vânate vedete, de către presa tabloidă, viața ei personală ocupând, ani la rând, primele pagini ale ziarelor. Cu toate acestea, Simona Pătruleasa a preferat să rabde în tăcere, refuzând să vorbească despre nedreptățile care i s-au făcut. În ultimii ani, însă, perzentatoarea știrilor de la Kanal D s-a liniștit, din toate punctele de vedere, ceea ce, probabil, aștepta de mult timp. O prezență tot mai rară la evenimentele mondene sau la emisiunile de acest profil, Simona vine azi, la Interviurile VIVA!, unde va vorbi despre cele mai frumoase, dar și despre cele mai grele momente prin care a trecut. Nu de alta, dar viața ei nu a fost mereu roz, vedeta fiind pusă la încercare, de multe ori.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton