În ce au investit Cătălin Bordea și Nelu Cortea premiul de 30.000 de euro de la „America Express”: „Ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express', dar și al premiului în valoare de 30.000 de euro. După încheierea show-ului de la Antena 1, mulți s-au întrebat ce au făcut cei doi comedianți cu banii câștigați, iar răspunsul l-au oferit chiar ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut echipă în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express'. Cei doi comediați au reușit să ajungă până în marea finală, acolo unde s-au duelat cu echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. După ce au parcurs un traseu de 7000 de kilometri pri  Mexic, Guatemala și Columbia, Nelu Cortea și Cătălin Bordeși-au adjudecat titlul de câștigători ai Ei Dodaro.

ca7-1ca7-1

Pe lângă trofeul „America Express', Cătălin Bordea și Nelu Cortea au intrat în posesia unui premiu în valoare de 30.000 de euro. Întorși în România, cei doi comediați au făcut o investiție importantă, despre care au vorbit chiar recent.

Citește și: Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei, din cauza glumelor despre el: 'Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo'

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite: „Mamaie, nu sunt crutoane, asta e anafură”

Citește și: Raluca Pastramă, imagini rare alături de cele trei fiice ale sale. Cât de mult a crescut micuța Maryam!

Citește și: „Cel mai trist moment. Am avut cea mai mare pierdere atunci când am pierdut sarcina la o perioadă destul de înaintată”. Roxana Ionescu e pregătită să devină mamă din nou

În ce au investit Cătălin Bordea și Nelu Cortea premiul de 30.000 de euro de la „America Express'

Întorși de la „America Express', Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lansat un podcast împreună, intitulat „Colegi de cameră'. Se pare că vor urma aproximativ 20 de episoade în care cei doi vor dezvălui „din culisele propriilor vieți', iar pentru ca acest proiect să fie posibil, au investit o parte din premiul câștigat la show-ul de la Antena 1.

Astfel, comediații și-au amenjat spațiul după bunul plac, iar renovarea a fost destul de costisitoare. Cătălin Bordea a recunoscut că emisiunea „America Express' le-a adus mai multă notorietate, motiv pentru care au hotărât să facă această investiție.

„La noi s-a schimbat, practic, decorul. Noi am crescut un pic și după America Express și după popularitatea asta. În ce am băgat banii din premiu? Iată!', a dezvăluit la rândul său Cătălin Bordea în podcastul Colegi de cameră.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea refuză să fie sponsorizați

Deși li s-a propus să fie sponsorizați pentru noul proiect în care sunt implicați, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au preferat să fie liber de contract. Aceștia își doresc ca producția lor să fie 100% autentică, căci urmează să facă dezvăluiri nebănuite din viețile lor.

„Oameni buni, ne-am întors, după mult timp, am discutat mult despre asta, dacă să o facem, dacă să n-o facem, ideea e că ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze, n-am vrut pentru că nu vrem să ne modifice stilul, vrem să fim liberi', a spus Nelu Cortea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton