În ce film urma Prințesa Diana să joace înainte de a muri. Kevin Costner a dezvăluit totul!

.

Dacă Prințesa Diana ar fi trăit, acum probabil Bodyguard 2, unde ea ar fi primit rolul principal, ar fi fost deja un film iconic. Actorul Kevin Kostner a făcut dezvăluiri neașteptate despre dorința Dianei de a juca în faimosul film!

Bodyguard a fost unul dintre filmele cele mai de succes ale anilor 1990, cu încasări de 410 milioane de dolari, o sumă-record la vremea aceea. Acesta este și motivul pentru care producătorii s-au gândit la o urmare, iar rolul protagonistei, care urma să fie jucat de Prințesa Diana, ar fi făcut ca romanticul blockbuster să depășească poate încasările filmului inițial.


Prințesa Diana și-ar fi jucat jucat propriul rol

Invitat într-un talk show, actorul american Kevin Costner a făcut dezvăluiri în premieră, povestind că a primit scenariul viitorului film pe data de 31 august 1997, la o zi după ce Prințesa Diana și-a pierdut viața, la doar 36 de ani, în dramaticul accident de circulație ce a avut loc într-un tunel din Paris, în timp ce încerca să scape de paparazzi. În filmul Bodyguard 2, Prințesa Diana ar fi jucat un rol familiar – acela al unei prințese care are nevoie de protecție împotriva paparazzilor și a hărțuitorilor… Ce ironie! Evident, Kevin Costner și-ar fi reluat rolul din filmul inițial, cel al agentului special Frank Farmer, transformat în bodyguard, care urma să o apere pe prințesă.


„Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?'

Kevin Costner, care este producătorul filmului din 1992, a povestit: „Eu și Diana am vorbit despre Bodyguard 2. I-am spus că voi avea grijă de ea așa cum am avut și de Whitney a vrut să scriu scenariul pentru ea. I-am zis: <>'. Ea mi-a răspuns: <>'. Actorul și-a mai amintit și că Prințesa Diana a vrut să știe dacă în film vor fi scene mai fără perdea:Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: <> A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am răspuns: <, a mai declarat Kevin Costner. Din nefericire, Prințesa Diana nu a mai apucat nici măcar să vadă scenariul, deoarece a pierit în teribilul accident cu o zi înainte ca acesta să-i parvină… Din nefericire, bodyguardul ei personal, spre deosebire de cel din film, nu a reușit să-i salveze viața…


Foto: Hepta