Alexia Eram a spus în ce investește cei mai mulți bani: „Nu prea am haine scumpe. Nici nu contează...”. La 23 de ani, are propriul apartament și conduce o mașină de lux

 Ifrim Georgiana
.

Alexia Eram e independentă financiar, are propriul apartament și a devenit proprietara unei mașini de lux, în valoare de 70.000 de euro, anul trecut. Creatoarea de conținut nu mai depinde de banii părinților, Andreea Esca și Alexandre Eram, din perioada când era studentă. Pasionată de modă, Alexia Eram recunoaște că investește mulți bani în obiecte vestimentare, însă mai important e ca ținutele să-i reflecte personalitatea.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Alexia Eram câștigă bani din activitatea ei în mediul online și deține o firmă care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. La 23 de ani, fiica Andreei Esca și-a cumpărat propriul apartament și conduce o mașină scumpă. Creatoarea de conținut a spus că nu mai depinde de banii părinților de când era studentă, iar veniturile sale îi asigură un stil de viață liniștit și confortabil.

al122al122

Citește și: Cum îi educă Andreea Esca pe copiii ei, Alexia Eram și Aris: „Nu trebuie să îi spui copilului în fiecare zi te iubesc”. Sfatul vedetei pentru părinți

Citește și: Alexia Eram a ajuns la spital, în copilărie, după ce a consumat suc de morcovi. Andreea Esca a povestit episodul: „S-a făcut portocalie pe mâini și pe picioare. Am crezut că…'

Citește și: Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani, și i-a ales un nume special: „Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste”. Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: De ce Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au amânat cununia religioasă timp de 5 ani: „Nu ne doream să trăim în păcat. Amândoi suntem credincioși'

Alexia Eram a spus în ce investește cei mai mulți bani

Alexia Eram investește cei mai mulți bani în haine și pantofi. Creatoarea de conținut recunoaște că nu are haine foarte scumpe în garderoba ei, însă e important că piesele îi reflectă personalitatea și o fac să se simtă bine în pielea ei.

„Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor.

Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (…) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine', a spus creatoarea de conținut într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Alexia Eram și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro

În luna august a anului trecut, Alexia Eram a devenit proprietara unei mașini de lux, în valoare de 70.000 de euro. Fiica Andreei Esca a reamintit atunci, în postarea de pe contul ei de socializare, că nu mai depinde financiar de părinți de când era studentă. Chiar dacă provine dintr-o familie înstărită, Alexia Eram își câștigă singură existența și spune că a muncit pentru tot ce a dobândit. 

„O altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție', a transmis la vremea respectivă Alexia Eram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton