În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie”

 Ifrim Georgiana
.

Alina Ceușan a făcut noi declarații despre divorțul lui Carmen Grebenișan. Creatoarea de conținut păstrează legătura cu Alex Militaru, aflat în aceste momente într-un retreat în Bali, și crede că el suferă mai mult. Prietena ei a călătorit la New York și va comenta situația când se va simți pregătită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul lui martie, Carmen Grebenișan a anunțat divorțul de Alex Militaru, după aproape 3 ani de căsnicie. Cei doi au făcut cununia civilă în 2021 și i-au avut ca nași pe Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa. Creatoarea de conținut păstrează legătura cu ambii fini și crede că decizia separării a fost cea mai bună.

jhhvdjhhvd

Citește și: Cum arată noul apartament pe care și l-a cumpărat Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului de Alex Militaru. Are patru camere, trei băi și un balcon mare

Citește și: Alina Ceușan, despre divorțul prietenei ei, Carmen Grebenișan: „Cred că a fost o decizie înțeleaptă pentru modul în care „evolua' relația ei de ceva timp”

Citește și: Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani: „E mai frumos în România decât mă așteptam. Sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București…”. Cum a așteptat-o prietena ei, Cristina Spătar

Citește și: Deea Maxer recunoaște că a decis să divorțeze de Dinu Maxer la sfatul fiului lor: „A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu…” / De ce a rămas Andreas cu tatăl lui

În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan

După anunțul divorțului, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au plecat în vacanțe separate. Ea se află la New York, în timp ce el se reface într-un retrat în Bali. Alina Ceușan susține decizia finilor ei și păstrează legătura cu ambii. Ea crede că Alex Militaru suferă mai mult după despărțire, fiindcă prietena ei este mai rațională în relațiile de cuplu.

„Carmen e bine, e în New York. Încă suntem în continuare și suntem în continuare și le voi fi. Alex e în Bali, la un retreat. Fiecare dintre ei și-au luat o perioadă de pauză, dar cumva, excursiile astea erau plănuite și înainte de despărțire. Lucrurile se întâmplă în diferite feluri în viață și e important că nu au fost copii implicați, cred eu. Atunci devin lucrurile complicate și mai grele, când intervine un divorț. Eu am mai spus-o și o mai spun, în calitate de nașă a amândurora sunt alături de ei.

Chiar astăzi am vorbit cu Alex, i-am dat un mesaj, l-am întrebat cum se simte, dacă e bine, cum îi merge cu retreat-ul, dacă îi place în Bali. Da, așa cred (nr. că Alex suferă mai mult. Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată', a spus Alina Ceușan în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Grebenișan a anunțat divorțul de Alex Militaru

Carmen Grebenișanu a anunțat divorțul la sfârșitul lunii martie, după nici trei ani de căsnicie cu Alex Militaru. Deși nu mai sunt parteneri de viață, cei doi vor continua proiectele comune în mediul online.

„Noi o să fim prezenți în online, doar că, în mare parte, separat. În rest, nu pot să mă pronunț pentru că nu știm niciodată ceea ce ne rezervă viitorul, dar tot ce știu este că amândoi avem inima deschisă pentru a primi tot ceea ce este mai bun în viața asta. Pace și iubire', scria Carmen Grebenișan pe Instagram, după ce a fost anunțată despărțirea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton