În ce relații a rămas Ioana Ignat cu Marius Moga, fostul ei antrenor de la Vocea României: „Mi-a zis lucruri care m-au ajutat. E un om…”

 Miniosu Alexandra
.

Ioana Ignat a dezvăluit, recent, în ce relații a rămas cu Marius Moga, fostul ei antrenor de la Vocea României. Se pare că, în timp, între ei s-a format o frumoasă prietenie, dar și o colaborare în plan muzical, care rezistă și astăzi. Artistul revine pe micul ecran anul acesta, însă nu la PRO TV, ci la Antena 1, ca jurat în cel mai nou sezon X Factor. Iată ce a spus Ioana Ignat despre el și soția lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ioana Ignat a participat la Vocea României în 2016, în al șaptelea sezon al show-ului de la PRO TV. Atunci, ea a făcut parte din echipa lui Marius Moga și a ajuns chiar până în finală. Se pare că, după încheierea filmărilor, aceștia au continuat să colaboreze și pare că în prezent sunt și prieteni. Vara trecută, aceștia au lansat împreună melodia „În capul meu'.

ioana-ignat-1ioana-ignat-1

Citește și: Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii rupe tăcerea și dezvăluie cum s-a încheiat căsnicia lor, de fapt: „Au dispărut aproape 200.000 de euro din banii firmei pe concedii și operații. Ei erau amanți de mult și…'

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Ioana Ignat rupe tăcerea despre despărțirea de Sebastian Dobrincu și face mărturisiri surprinzătoare: „Ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm”

Citește și: Ce spunea Sebastian Dobrincu despre o împăcare cu Ioana Ignat, înainte să fie surprinși împreună, la o lună de la despărțire: „N-am timp de suferințe…'

În ce relații a rămas Ioana Ignat cu Marius Moga, fostul ei antrenor de la Vocea României

Potrivit spuselor Ioanei Ignat, Marius Moga este un om de la care a avut de învățat. Acesta i-a dat mai multe sfaturi, care au ajutat-o, de-a lungul timpului.

„Da, sigur (țin legătura – n.red.). Suntem amici, da. Sigur mi-a dat (sfaturi – n.red.), dar nu mai țin minte. E un om de la care ai ce învăța cu siguranță și sigur mi-a zis lucruri care m-au ajutat, dar pe care nu mi le amintesc acum', a spus Ioana Ignat, pentru Unica.ro.

De asemenea, Ioana Ignat a declarat că se înțelege foarte bine și cu soția lui Marius Moga, Bianca Lăpuște, fost reporter Pro TV. Cântăreața și producătorul au lucrat împreună la mai multe melodii, dar nu sunt lansate încă.

„Acum un an am lansat o piesă care se numește „În capul meu'. Am ținut legătura, suntem prieteni. Țin legătura și cu Bianca (soția lui Marius Moga – n.red.). Suntem destul de apropiați. Și acum, cu Internetul, e destul de greu să nu ții legătura cu cineva. Am lucrat de multe ori la multe piese. Nu sunt lansate, dar am tot lucrat. Și probabil vom lucra în continuare', a mai spus Ioana Ignat.

Marius Moga și Puya, noii jurați de la X Factor

Marius Moga și Puya sunt noii jurați de la X Factor. Cel dintâi a făcut ani buni parte din proiectul Vocea României, de la PRO TV. S-a retras, însă, la un moment dat, din cauză că avea prea multe proiecte care se derulau simultan. Printre ele se număra chiar „Vocea României Junior'.

Anul acesta, Marius Moga revine pe sticlă, la Antena 1, ca jurat la X Factor. Acesta va face echipă în emisiune cu Puya, Delia și Ștefan Bănică.

„De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui această misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi și extraordinare.

Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artiști sfaturi bazate pe experiența mea și să-i ajut să-și găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca și munca, perseverența și ambiția de a reuși!', a transmis Marius Moga.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton