În ce relații au rămas Andreea Perju și fostul soț, Cristi Donciu, după divorț: „Faptul că ni s-au separat drumurile, nu înseamnă că au dispărut sentimentele”

 Ifrim Georgiana
.

În ce relații au rămas Andreea Perju și fostul soț, Cristi Donciu, după divorț. Actrița și tatăl fiicelor ei s-au căsătorit în anul 2009 și au împreună două fetițe. La sfârșitul anului 2022, cei doi au anunțat că urmează să meargă pe drumuri separate, anunțul fiind făcut chiar de Andreea Perju. Acum, aceasta susține că a rămas în relații foarte bune cu fostul soț, nu doar de dragul copiilor, ci a „întregii existențe împreună'. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul anului 2022, Andreea Perju anunța despărțirea de tatăl fiicelor sale, după 13 ani de mariaj. Aceasta a explicat că relația cu Cristi Donciu era compromisă de mai multă vreme, iar cei doi ajunseseră să gândească diferit și să aibă planuri care nu mai coincideau. După divorț, actrița a cumpărat o locuință pentru ea și fiicele ei, în care se va muta la primăvară. Aceasta a susținut că încă păstrează legătura cu fostul ei soț, explicând că divorțul nu i-a anulat sentimentele și grija pe care i-o poartă.

99

În ce relații au rămas Andreea Perju și fostul soț, Cristi Donciu, după divorț. După separare, actrița a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui fiicelor sale, susținând că această relație va rămâne cea mai „semnificativă' pentru ea.

Citește și: De ce a divorțat Andreea Perju de soțul ei, după 13 ani de mariaj: „Mi-a luat patru ani să mă decid”

Citește și: Cum își ajută Andreea Perju fiicele să treacă peste separarea dintre ea și tatăl ei: „E important să…”

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte Georgina Rodriguez în Arabia Saudită. Sancțiunile pe care iubita Cristiano Ronaldo le riscă, dacă nu se supune

Citește și: Octavia Geamănu dezvăluie secretul căsniciei cu Marian Ionescu, la 8 ani de la căsătorie: „Nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac. Port doar…'

În ce relații au rămas Andreea Perju și fostul soț, Cristi Donciu, după divorț

Recent, Andreea Perju a susținut că se află în relații foarte bune cu tatăl fiicelor sale. Actrița este de părere că divorțul nu le va putea schimba sentimentele pe care și le poartă reciproc. Mai mult, acesta a susținut că nu-și dorește ca divorțul ei să devină un subiect de dezbatere publică.

„Avem o relație ok nu doar de dragul copiilor, ci și de dragul întregii noastre existente împreună. Adică, faptul că ni s-au separat drumurile, nu înseamnă că au dispărut sentimentele unul față de celălalt sau grija unuia față de celălalt. Noi nu suntem într-un război. Nu am fost niciodată și nici nu vom fi, sunt ferm convinsă de chestia asta, de aceea țin foarte tare la intimitatea situației. Nu am fost niciodată genul de persoană publică căreia să-i placă să-și creeze imaginea pe baza unor situații intime sau care țin strict de familie.

Consider că anumite lucruri chiar trebuie să rămână strict în viața noastră. Cu toții suntem oameni dimineața când ne trezit, chiar dacă ne-am ales meserii diferite. Cu toții trăim situații care par la fel, dar, de fapt, sunt doar similare, pentru că sentimentele și lucrurile se petrec diferit. De cele mai multe ori, oamenii când ajung într-o situație limită, uită ce au trăit în niște ani de viață și totul se răsfrânge asupra copiilor. La noi nu este cazul și nici nu cred că se va întâmpla asta vreodată', a susținut Andreea Perju, potrivit fanatik.ro.

Ce surse de venit are actrița

Andreea Perju își câștigă banii din actorie, însă, pe lângă asta, mai deține două restaurante în București. La toate acestea, se adaugă și contractele de imagine pe care le are actrița și campaniile din mediul online.

„Eu fac actorie, mai am și cele două restaurante ale mele, Arezzo. Fac și partea de social media care este un proiect la care țin foarte mult și, într-adevăr acolo apar tot felul de campanii. Am și filmări.

Cumva reușesc să mă țin pe o linie de plutire, chiar la un nivel peste medie aș putea spune. Dar muncesc foarte mult. Tot timpul lucrurile acestea vin la pachet cu niște sacrificii', a adăugat aceasta.

„Casa este una dintre cele mai mari realizări ale ultimilor ani'

După divorțul de fostul soț, Andreea Perju a achiziționat o casă în care va locui cu fiicele ei. Aceasta a recunoscut că a fost un efort financiar consistent și preconizează că mutarea va avea loc în primăvara acestui an.

„Casa este una dintre cele mai mari realizări ale ultimilor ani și pentru mine una dintre cele mai mari realizări ale vieții. Suntem foarte fericite cu căsuța aceasta care începe să prindă contur după sufletul și dorințele noastre. Preconizez că undeva în luna martie ne vom muta definitiv aici.

Trebuie să mai așteptăm după perdele, draperii și tot ce înseamnă dressing, dar am putut să profit de o seară și să dorm aici. Îți mărturisesc că am avut un sentiment de liniște și de recunoștință când m-am trezit.

Am dormit foarte bine în noul meu pat (n.r. râde). Nu mi-am dorit să ne mutăm cu cutii, vreau să fie totul pus la locul lui. Să fie un sentiment de am ajuns acasă și avem tot ce ne trebuie', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton