În ce relații au rămas Cove și Adela Popescu, la 3 ani de când nu mai sunt colegi de emisiune. S-au întâlnit recent și au pus capăt zvonurilor că sunt certați: „Uitați cu cine...”

 Ifrim Georgiana
.

Timp de aproape 5 ani, Cove și Adela Popescu au prezentat emisiunea „Vorbește lumea'. În 2021, prezentatorul TV a demisionat și s-a zvonit că decizia ar fi luat-o din cauza tensiunilor avute cu colega sa. Cei doi s-au întâlnit recent și au postat o fotografie care a pus capăt speculațiilor privind relația lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În perioada 2015 – 2021, Cove și Adela Popescu au fost colegi la emisiunea „Vorbește lumea'. Colaborarea lor s-a încheiat atunci când prezentatorul TV a demisionat. Decizia lui a fost însoțită de diverse speculații, inclusiv că între el și actriță ar fi existat o relație tensionată. Cove a negat însă aceste zvonuri și a explicat că și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de familie.

ade9ade9

Citește și: De ce a plecat Cove, pe neașteptate, de la Vorbește Lumea, și ce relație a fost, de fapt, între el și Adela Popescu: „Ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii și lumea n-a înțeles”

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV: „Am fost buni prieteni…'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Căpitanul Naționalei României a cunoscut-o pe Andreea când ea avea 16 ani și au două fetițe împreună

În ce relații au rămas Cove și Adela Popescu

De aproape trei ani, nici Adela Popescu nu mai este la cârma emisiunii „Vorbește lumea'. Decizia a luat-o pentru a se concentra pe familie și, în special, pe cei trei copii ai săi. Actrița și Cove au fost înlocuiți de  Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel (Andrei Lăcătuș).

Deși s-a speculat că Adela Popescu și Cove au încheiat colaborarea în condiții nu prea bune, se pare că lucrurile stau diferit. Cu o zi în urmă, cei doi s-au întâlnit întâmplător și s-au fotografiat împreună, punând astfel capăt speculațiilor privind relația lor.

 „Ia uitați cu cine m-am întâlnit eu, #scumpițelu', a scris Adela Popescu la Instagram Story.

De ce a demisionat Cove de la „Vorbește lumea'

Cove a explicat, în mai multe rânduri, că decizia de a demisiona de la „Vorbește lumea' nu a avut legătură cu Adela Popescu. El și-a dorit să petreacă mai mult timp lângă familie, iar programul de la filmări nu îi permitea acest lucru. Prezentatorul TV este căsătorit cu Florentina Ene, de profesie medic ginecolog, și au împreună un fiu. El mai are un fiu din primul mariaj.

„Nu, nu are nicio legătură asta. Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre. Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de-asta a avut și succes. Lumea de-asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii', a spus prezentatorul pentru playtech.ro.

De ce a demisionat Adela Popescu de la „Vorbește lumea'

Adela Popescu a plecat de la „Vorbește lumea' pentru a le oferi mai mult timp băieților ei.

„S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor.

Când l-am născut pe Alexandru, el avea două luni când eu m-am întors la emisiune. Îmi amintesc că mă mulgeam, lăsam lăptic acasă, mă întorceam cât mai repede acasă. După ce l-am născut pe Andrei, la șapte luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine, pentru că relațiile sociale te fac să depășești anumite momente grele', a declarat Adela Popescu, în conferința Fain și Simplu realizată de Mihai Morar.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton