În ce relații a rămas Flavius Nedelea cu Anamaria Prodan, la aproape o lună de la despărțire: „Nu pot să zic că am învățat prea mult”

.

În ce relații a rămas Flavius Nedelea cu Anamaria Prodan, la aproape o lună de la despărțire. Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au continuat să se afișeze împreună pe rețelele de sociaizare, ba chiar au planificat vacanțe și comunică deschis despre schimbările din viața lor. Dacă până acum milionarul din Tulcea a fost mai rezervat în a oferi declarații referitoare la relația cu impresara de fotbal, acesta i-a adresat recent numai cuvinte de laude, descriind legătura lor ca fiind una „exatraordinară'. Iată în ce relații au rămas, de fapt, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea după despărțire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În ce relații a rămas Flavius Nedelea cu Anamaria Prodan, la aproape o lună de la despărțire. Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu discret timp de câteva luni, după divorțul impresarei de fotbal de Laurențiu Reghecampf. În perioada relației, Anamaria Prodan spune că afaceristul întrunește toate calitățile pe care le caută la un bărbat, ba chiar se arata deschisă vivazvi de căsătorie. La scrut după apariția primelor imagini de cuplu, Anamaria Pordan și Flavius Nedelea au anunțat despărțire, prin intermediului unor mesaje similare postate pe rețelele de socializare.


Atunci, apropiații cuplului spuneau că despățirea ar fi fost cauzată de expunerea publică, căci Flavius Nedelea și-ar fi dorit să stea departe de lumina reflectoarelor și atenția presei. Recent, afaceristul a făcut câteva declarații despre relația cu Anamaria Prodan, susținând că a câștigat un „prieten’.

Citește și: În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din mariajul cu Mariana Pfeiffer: „Este crescut tot de mine și îl iubesc la fel de mult cum îi iubesc și pe copiii mei' / EXCLUSIV


Citește și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la Petrecerea VIVA! 2023: „Nu avem loc cu rochiile…’. Ce ținute extravagante poartă

Citește și: Vladuța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Încerc să rezolv, e ultima variantă’


Citește și: Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7. Au de trecut cel mai dur test de fidelitate

În ce relații a rămas Flavius Nedelea cu Anamaria Prodan, la aproape o lună de la despărțire

Chiar dacă s-au despărțit, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan continuă să fie prieteni și să păstreze legătura. Afaceristul din Tulcea spune că vorbește destul de des cu fosta lui parteneră, descriind relația lor ca fiind una „exatraordinară’.

„Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult.


Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră’, a spus afaceristul pentru Antena Stars.


De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Când vine vorba despre motivele separării, Flavius Nedelea a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre un episod de infidelitate sau conflicte majore. Potrivit acestuia, decizia a ținut de motive personale, pe care însă nu le-a divulgat.

„Noi nu am avut nici un motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Instagram