În ce relații a rămas Majda Aboulumosha cu tatăl fiicei sale, la 9 ani de la divorț: „Fericirea copilului meu e cea mai importantă” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În cel mai recent număr ar revistei VIVA!, Majda Aboulumosha ne-a dezvăluit în ce relații a rămas cu tatăl fiicei sale, la 9 ani de la divorț. Vedeta de la PRO TV și fostul soț s-au căsătorit în 2013 și au ajuns la despărțire în același an. S-au ținut însă departe de scandaluri, dar și de ochii curioșilor. Așadar, puțină lume știe cum se înțeleg cei doi acum. Iată dezvăluirile frumoasei actrițe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Majda, ai o viață atât de interesantă, presărată cu de toate, încât nu mă pot hotărî ce să te întreb prima dată… Ce faci, cum te simți la 34 de ani? Te consideri o femeie împlinită sau mai ai lucruri importante de bifat?

Ce drăguță ești! Mă flatează momentul când oamenii au curiozități despre mine. Să știi că de multe ori și eu am, asta înseamnă că mai am lucruri de bifat și îmi doresc să descopăr întotdeauna lucruri noi. La 34 de ani mă simt puțin ca la 33 și aproape ca la vârsta de 35, care se apropie: liniștită, recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc și pentru tot ce-am învățat.

majda-2-1majda-2-1

Citește și: Majda Aboulumosha a fost cerută de soție. Ce spune despre doilea copil:„Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor.Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

Citește și: Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență:”Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România”

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună

În ce relații a rămas Majda Aboulumosha cu tatăl fiicei sale, la 9 ani de la divorț

Cumva, istoria s-a repetat și, la fel ca mama ta, și tu te-ai despărțit de tatăl fiicei tale. V-ați căsătorit în 2013 și ați divorțat în același an. V-ați ținut însă departe de scandaluri, semn că despărțirea a fost una amiabilă. În ce relații ai rămas cu fostul soț?

Este prezent în viața Jacquelinei, și asta e tot ce contează. Așa cum spuneai, nu-mi place scandalul, iar fericirea copilului meu e cea mai importantă. Suntem implicați amândoi în creșterea ei.

Pentru că tot am amintit-o mai devreme și pe fiica ta, vreau să te felicit pentru modul exemplar în care o educi și crești pe Jacqueline, e tare isteață! Unde mai pui că îți seamănă leit, de parcă ați fi surori! Cum vă petreceți timpul împreună?

Jacqueline e sufletul meu! Mă simt norocoasă că m-a ales să îi fiu mamă. Îi sunt aproape și îmi doresc din suflet să învețe să fie propriul ei erou, să se bucure de copilărie și de prezent, de tot ce se întâmplă. Petrecem mult timp împreună, și asta mă bucură.

5 lucruri neștiute despre Majda Aboulumosha

La final, aș vrea să te rog să ne spui cinci lucruri despre tine pe care publicul n-a apucat să le afle, până acum…

Îmi plac foarte mult merele. Din când în când, vorbesc singură și îmi fac scenarii, adică mă duc până în punctul în care am mai multe personaje în cap. Am terminat un curs de make-up doar pentru mine. Mi-am dorit mereu să sar cu parașuta și nu am reușit, asta pentru că mama mea a făcut parașutism. Îmi plac jocurile de societate.

Sursă foto: Instagram, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton