În ce relații a rămas Mirela Retegan cu tatăl fiicei sale, Cornel Sorian ex-Stigma, la 20 de ani de la despărțire: „Am trecut prin Iad. El a plecat și…”

.

Mirela Retegan a dezvăluit, recent, în ce relații a rămas cu tatăl fiicei sale, Cornel Sorian ex-Stigma, la aproape 20 de ani de la despărțire. Fondatoarea trupei „Gașca Zurli' a făcut o postare pe Instagram, în care a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat în relația cu bărbatul, după ce au decis să se separe. Iată ce confesiune a făcut vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Mirela Retegan are un singur copil, mai exact o fiică, pe nume Maya Sorian, rezultată din fosta relație cu Cornel Sorian, fostul solist al trupei Stigma. Înainte să fie cunoscută peste tot în țară ca fondatoarea trupei Zurli, vedeta a fost corespondent Pro TV și om de radio, dar și impresar pentru trupa Stigma. Așa l-a întâlnit pe Cornel Sorian, cel care avea să devină tatăl fetei ei.

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit Gașca Zurli: „Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea. După această decizie…'


Citește și: De ce s-a întors fiica Mirelei Retegan în România, din Londra. Cele două continuă împreună proiectul Gașca Zurli: „Tatăl Mayei a reuşit să pună pe muzică toate visele mele. Acum 25 de ani…’

Citește și: Cum arată astăzi Cristina Mîndru, bona Irinei Columbeanu: „Am suferit mult când a trebuit să plec…'. Când a revăzut-o ultima dată pe fiica lui Irinel Columbeanu

Citește și: Medana îi dă replica Larisei Uță, după acuzațiile primite de Alin Oprea de la fosta soție: „Urmărește crâncen un divorț al nostru? O invit să își ia zborul din căsnicia noastră’ / Decizia luată de artist


În ce relații a rămas Mirela Retegan cu tatăl fiicei sale, Cornel Sorian ex-Stigma, la 20 de ani de la despărțire

Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, pe nume Maya Sorian, acum în vârstă de 22 de ani. Mirela Retegan și Cornel Sorian s-au despărțit în urmă cu aproape 20 de ani, dar au rămas în relații bune de dragul fetei lor. Până să ajungă la această situație echilibrată, ei au avut de trecut prin multe suișuri și coborâșuri însă, după cum a povestit fondatoarea „Gașca Zurli’ pe Instagram.


„Când el cânta, acum 25 de ani, „Jumătate tu, jumătate eu’, credeam că este doar despre noi doi. Apoi s-a născut Maya și el a cântat: „Ea are ochii mei și buzele tale / Și oricât am vrea să ne urâm, / O privim și ne amintim / Că noi ne iubim’. Apoi el a plecat și ei i-a fost dor de el în fiecare zi.

După ani în care am trecut prin toate stările, am scris împreună (eu versurile, el melodia) „Cântec pentru Maya’: „Nu vreau soare, nu vreau lună, / Vreau pupic de noapte bună’, și am știut că era despre noi doi, pentru ea.


A fost foarte greu să rămânem „împreună’ după ce ne-am despărțit. Am trecut prin Iad mulți ani, ca să ajungem astăzi în Rai. Dar am reușit. Și fericirea din ochii ei a meritat tot efortul din mințile noastre. Suntem jumătate mama și jumătate tata. Ea este „jumătate tu, jumătate eu’. Are ochii lui și buzele mele și, când o privim, ne amintim de cea mai frumoasă poveste-destin’, a scris Mirela Retegan pe Instagram.

„E nevoie de multă putere să pui fericirea copilului tău înaintea nefericirii tale’


Deși s-au separat acum aproape 20 de ani, Mirela Retegan și Cornel Sorian continuă să facă echipă atât în privința fiicei lor, cât și în plan profesional. El a compus toată muzica pentru proiectul „Gașca Zurli’, fondat de vedetă.

„Această postare nu e ca să vedeți cât de grozavi suntem. Este doar pentru a da speranță și putere celor care astăzi trec prin „Iad’. E nevoie de multă putere să pui fericirea copilului tău înaintea nefericirii tale. Dacă într-o zi realizezi că un părinte poate să fie cu adevărat fericit doar dacă are copiii fericiți, găsești resurse să lupți și să ajungi acolo’, a conchis Mirela Retegan.


Mirela Retegan și fiica ei, Maya, se ocupă împreună de proiectul Gașca Zurli

Acum câteva luni, Mirela Retegan povestea cât de mult o ajută fiica ei în privința proiectului „Gașca Zurli’. Maya s-a întors în România, din Londra, iar acum se ocupă împreună de proiect.


„Eu spun că un singur lucru este definitiv în viața noastră, moartea. În rest, putem să ne răzgândim din orice și să facem același lucru. Am rugat-o să facă aceste lucruri atât timp cât simte bucurie. Când nu mai simte asta, înseamnă că trebuie să schimbe.

Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. Ea m-a inspirat să scriu toate cântecele, să creez toate spectacolele. Mă consult cu ea dintotdeauna. Ea mă ajută dintotdeauna, dar Zurli este visul meu și sunt prima care trebuie să aibă grijă de el’, a declarat Mirela Retegan.

Sursă foto: Instagram