Survivor 2023 va avea încă o zi de difuzare. În ce zile se difuzează emisiunea de la PRO TV

 Ifrim Georgiana
.

„Survivor România' 2023 va avea încă o zi de difuzare. Cel de-al patrulea sezon al reality show-ului de la Pro TV a debutat pe 9 ianuarie, gazda emisiunii fiind Daniel Pavel. După prima săptămână de difuzare, reprezentanții Pro TV au anunțat schimbări în program. Iată în ce zile se difuzează emisiunea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul sezon al emisiunii „Survivor România' a debutat în forță și a cunoscut un succes răsunător în rândul telespectatorilor. În edițiile difuzate până acum, au avut loc multe momente tensionate și situații întortocheate. Maria Constantin este prima concurentă care a părăsit competiția din Republica Dominicană, în timp ce artistul Gheboasă a răbufnit și a cerut să fie eliminat. Tensiunile sunt tot mai mari în ambele tabere, deși emisiunea a avut debutul în urmă cu doar câteva zile. Acum, reprezentanții Pro TV au anunțat că au făcut schimbări în programul de difuzare. Survivor 2023 va avea încă o zi de difuzare. În ce zile se difuzează emisiunea de la PRO TV.

survi-9survi-9

„Survivor România' 2023 va avea încă o zi de difuzare. Postul din Pache Protopopescu a anunțat o schimbare a grilei pentru perioada următoare. Până acum, reality show-ul a avut o audiență spectaculoasă, milioane de români urmârindu-le parcursul favoriților lor în competiția din Republica Dominicană.

Citește și: Maria Lungu a jignit-o pe Began la Survivor 2023:„Babă frustrată. De întinerit nu mai poate'

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:”Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…”

Citește și: Cine este Cătălin Bordea de la America Express.Mama l-a abandonat în autobuz

Citește și: Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului:”Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă”

„Survivor România' 2023 va avea încă o zi de difuzare. În ce zile se difuzează emisiunea

Se pare că următoarea ediție a emisiunii de la Pro TV va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, apoi luni, marți și miercuri, de la 20:30. Noua ediție intră în locul filmului „Ultima redută', cu Arnold Schwarzenegger. Potrivir producătorilor emisiunii, schimbarea va avea loc doar duminica aceasta.

De menționat este și faptul că pe 15 ianuarie 2023 va avea loc debutul emisiunii „America Express', la Antena 1. Reality show-ul va fi difuzat tot de la ora 20.00. De luni până miercuri, emisiunea va începe de la 20.30.

Ce mânăncă concurenții emisiunii de la Pro TV

Foarte mulți telespectatori s-au întrebat dacă concurenții de la „Survivor România' au parte de un tratament privilegiat în afara orelor de filmare. Situația a fost clarificată de reprezentanții Pro TV, care au transmis că cei care participă la emisiune sunt monitorizați non-stop și nu au acces la alte surse de hrană, ci doar la alimentele câștigate în timpul probelor.

În cadrul emisiunii, regulile sunt destul de stricte, iar concurenții sunt nevoiți să-și asigure hrana și adăpostul. De multe ori, aceștia se confruntă cu foamea și condițiile grele din junglă, iar probele fizice au un nivel de dificultate ridicat.

Ați fost curioși dacă: „În afara orelor de filmare, concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos?'. Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos, ei mănâncă doar alimentele câștigate la jocuri', este mesajul de pe pagina de Facebook a emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton