Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat: „Nu știu când va avea loc. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America...” / Trupul neînsuflețit al actriței se află la capela cimitirului Bellu Catolic

 Calin Maria Bianca
.

Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat. Vestea că mare actriță a încetat din viață a provocat multă durere în rândul tuturor celor care au cunoscut-o de-a lungul anilor, cât și în lumea cinematografiei. Fiind o persoană foarte importantă, cu o carieră de succes, care s-a bucurat ani de zile de atenția fanilor, soțul ei nu a putut să nu le ofere toate detaliile legate de înmormântare! Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

După ce ieri a anunțat când și unde are loc înmormântarea regretatei actrițe, recent, cu inima îndurerată, Andrei Ionescu a declarat că ceremonia înmormântării s-a amânat, asta fiindcă nu dorește să facă acest lucru fără fiul lor, care momentan este în America și trebuie să se întoarcă din nou.

ileana-stana-ionescu-1-2ileana-stana-ionescu-1-2

Citește și: Când are loc înmormântarea Ilenei Stana Ionescu. Unde este depus trupul neînsuflețit al îndrăgitei actrițe: „Cei care vor să aducă un ultim omagiu…”

Citește și: Andrei Ionescu, distrus de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu. „Nici nu mă mai recunoștea, nu și-a luat adio de la mine. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise…' 

Citește și: Serghei Mizil explică cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea și vila de la Izvorani: „Nu mâncase de șase zile. Un om care e în facultățile mintale…' / Fostul milionar ar avea pierderi de memorie

Citește și: De ce Ionuț Lupescu s-a căsătorit după vârsta de 30 de ani: „Eu am fost foarte mult plecat din țară, am avut o prietenă în Germania, nemțoaică, dar…'

Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat

În aceste momente dificile și extrem de dureroase, tatăl își așteaptă fiul să revină din America pentru a putea organiza înmormântarea celei mai importante femei din viața lor și a-și lua rămas bun așa cum se cuvine. Momentan nu se mai știu detalii legate de înmormânatare, însă cei care doresc să aducă un ultim omagiu sunt invitați între orele 10 și 14, la capela cimitirului Bellu Catolic din București.

Nu știm când va avea loc înmormântarea. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America din nou. A fost aici, a văzut-o vineri, dar sâmbătă el a plecat. Nu știu dacă Ileana l-a recunoscut, căci nu mai recunoștea pe nimeni, dar s-a uitat la el și a zâmbit, iar el a îmbrățișat-o. Eu m-am ocupat de acte, mâine, de la ora 10 la ora 14, cei care au iubit-o pot veni la capela cimitirului Bellu Catolic ca să-și ia adio de la ea', a declarat Andrei Ionescu pentru Click.

Cum au fost ultimele zile din viața regretatei Ileana Stana Ionescu

Cu inima distrusă de durere pentru că și-a pierdut sufletul pereche și femeia care i-a fost alături ani și ani de zile, având o căsnicie de poveste, Andrei Ionescu a povestit despre ultimele zile ale soției sale. Pe data de 1 iunie 2024, Ileana Stana Ionescu a fost internată de urgență în spital, după ce s-a simțit slăbită, iar de aici au urmat o serie de alte simptome, precum pierderea cunoștinței în ultimele zilei înainte să moară.

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă.

Ileana mea a murit. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea , a declarat Andrei Ionescu pentru aceeași sursă.

Ileana Stana Ionescu a murit pe 30 iunie

Ileana Stana Ionescu a murit duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani, iar plecarea ei a provocat multă suferință. Deși avea o vârstă înaintată, soțul credea că o să se întoarcă acasă de la spital, însă aceasta și-a dat ultima suflare chiar unde era internată, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar în urmă cu două luni a fost luată cu Salvarea și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Vestea cea trista a fost făcută de Teatrul Național ‘I.L.Caragiale’ din București, care a anunțat moartea actriței, publicând și un mesaj de regret amintind despre cariera frumoasă de șaizeci de ani.

„Teatrul Național ‘I.L.Caragiale’ din București anunță cu tristețe că astăzi, 30 iunie, actrița Ileana Stana Ionescu a plecat într-o lume mai bună. Cei care vor să aducă un ultim omagiu îndrăgitei actrițe pot merge marți, 2 iulie, la capela Cimitirului Bellu Catolic.

Ileana Stana Ionescu va rămâne în istoria teatrului românesc, ca una dintre cele mai dăruite actrițe ale generației sale. A debutat ca actriță in 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșita, cu rolul Agnes în Școala femeilor’ de Molière.

În anul 1959, a intrat în trupa Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, iar din 1965 a devenit actrița Teatrului Național ‘I.L.Caragiale’, pe scena căruia a jucat roluri importante, printre care: Fraulein – „Gaiţele’ de Alexandru Kiriţescu, regia Horea Popescu (1977), Hecuba – „Troienele’, Doica – „Medeea’ de Seneca în „Trilogia antică’, regia Andrei Şerban (1990), Stăvăroaia – „Iolul şi Ion Anapoda’ de G.M. Zamfirescu, regia Ion Cojar (2006), Soacra – „Micul infern’ de Mircea Ștefănescu, regia Mircea Cornișteanu (2013). Dumnezeu s-o odihnească, condoleanțe familiei!’, este mesajul Teatrului Național din București.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton