Inna, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine”. Se află în turneu în America

 Ifrim Georgiana
.

Inna a bifat o nouă apariție senzuală, într-un costum de baie minuscul, care i-a evidențiat trupul tonifiat și formele apetisante. Artista se află luna aceasta în turneu în America de Nord și a profitat din plin de temperaturile ridicate. Imaginile îndrăznețe, publicate zilele trecute, au strâns deja zeci de mii de aprecieri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Inna, 37 de ani, are în față un an plin și se pregătește să cucerească din nou America și Canada, într-un turneu care se desfășoară luna aceasta. Ea se numără printre puținele artiste autohtone cu o carieră și în străinătate, cu o avere estimată la peste 23 de milioane de euro. Multe dintre concerte le susține peste hotare, iar onorariul ei poate ajunge și până la 40.000 de euro, scriu surse din presă.

358951571_973932397170244_618017842336021949_n358951571_973932397170244_618017842336021949_n

Citește și: Inna a devenit vegană: „Mă simt foarte bine cu mine însămi'. Ce trucuri o ajută să se mențină într-o formă impecabilă, la 37 de ani

Citește și: Inna, apariție incendiară de la plajă. A renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

Citește și: Tatăl Denisei Manelista pregătește parastasul de 7 ani al artistei: „Mi-e atât de dor, am lipit pozele ei pe pereții casei!”. Detalii despre procesul cu fostul impresar al manelistei

Citește și: Ce spune Lavinia Pîrva despre gelozia în cuplu, după 11 ani alături de Ștefan Bănică: „Este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară'

Inna, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul

Inna a susținut recent un concert în Miami, în cadrul turneului din America de Nord, dar și-a găsit timp și pentru relaxare. Artista și-a etalat abdomenul plat și picioarele tonifiate într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, profitând de temperaturile ridicate. Apariția a fost plină de senzualitate, iar o fotografie de la spate îi scoate în evidență posteriorul ferm și bombat.

„Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine', a scris artista în dreptul fotografiilor incendiare.

Bineînțeles că fanii au asaltat-o cu aprecieri și complimente, activitatea artistei fiind urmărită de peste 3 milioane de internauți: „Frumoasă', „Arăți atât de bine', „Ești atât de drăguță', „Inna, femeie frumoasă, te iubesc!'.

Cum se menține Inna în formă

O imagine impecabilă presupune și sacrificii pe măsură, de aceea Inna merge regulat în sala de forță și este atentă la alimentație. Fiind vegană, a renunțat complet la produsele de origine animală, dar nu a făcut o obsesie din greutatea ei și număratul caloriilor.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme’, a mai spus Inna pentru ViVA!.

Surda foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton