Inna și-a anulat două concerte din cauza neînțelegerilor cu organizatorii: „Îmi pare foarte rău. Sperăm ca în viitorul apropiat să...”. Artista promite că va înapoia banii pe bilete

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Inna a anunțat că și-a anulat două concerte pe care trebuia să le susțină în Asia. Artista a menționat că va face tot posibilul pentru a înapoia banii de pe biletele deja achiziționate. Neînțelegerile contractuale ar fi constrâns-o să ia această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Inna se numără printre puținele artiste autohtone cu o carieră și în străinătate, cu o avere estimată la peste 23 de milioane de euro. Multe dintre concerte le susține peste hotare, iar onorariul ei poate ajunge și până la 40.000 de euro, scriu surse din presă.

ntynty

Citește și: Inna, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine'. Se află în turneu în America

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament pe litoral: „Ne-am îndeplinit un vis'. Inna și Codin Maticiuc le sunt vecini în complexul de lux

Citește și: Polițiștii de la Rutieră care au luat mită de la Lidia Buble, condamnați la închisoare cu suspendare. Pedeapsa definitivă primită de oamenii legii

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, după ce el s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Mă topesc pe loc dacă mă atinge…'

Inna și-a anulat două concerte din cauza neînțelegirilor cu organizatorii

În următoarea perioadă, Inna ar fi trebuit să susțină două concerte în Kazahstan, dar neînțelegerile cu organizatorii au constrâns-o să renunțe la contracte. Astfel, artista nu va mai ajunge la Almaty și Astana, și a promis că va face tot posibilul să înapoieze banii pe biletele deja achiziționate.

„Oameni petrecăreți din Kazahstan, îmi pare foarte rău să anunț că din cauza neîndeplinirii obligațiilor contractuale din partea organizatorului concertelor, cele două spectacole din Almaty și Astana au fost anulate.

Eu și echipa mea vom face tot posibilul să înapoiem banii de pe biletele deja achiziționate și sperăm ca în viitorul apropiat să petrecem împreună. Kazahstan, te iubesc și îți mulțumesc pentru că mă primești de fiecare dată cu atâta iubire!', este mesajul postat de artistă pe contul ei de Instagram.

„Am crescut cu muzică în casă'

Într-un interviu mai vechi, Inna ne spunea că pasiunea pentru muzică a moștenit-o din familie. Pe când era doar o copilă, artista cânta în corul bisericii, apoi părinții au decis să-i cultive talentul și s-o trimită la lecții de canto.

„Am crescut cu muzică în casă, mama era cântăreață de muzică populară, la fel și bunica mea, cântam în corul bisericii. Și pentru că părinții au văzut că mă atrage muzica, au decis că ar fi bine să iau lecții de canto. Apoi, am început să merg la festivaluri și concursuri și, pentru că lucrurile nu mergeau chiar cum mă așteptam, aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem. Atunci nu știam exact care era altă opțiune pentru mine, acum știu că mi-ar fi plăcut să fiu fotograf sau hairstilist', a spus artista pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton