Insula din Grecia unde Monica Tatoiu merge mereu în vacanță: „Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos”

.

S-a aflat care e insula din Grecia unde Monica Tatoiu merge mereu în vacanțe. În timp ce mulți români aleg să meargă în Thassos, vedeta preferă un loc mult mai liniștit. Spune ea, pe insula ei grecească preferată e mult mai multă liniște și nu sunt petreceri până-n zori. Iată unde-și petrece femeia de afaceri timpul liber, atunci când vrea să se relaxeze pe meleagurile elene!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Monica Tatoiu a dezvăluit care e insula din Grecia unde merge mereu în vacanțe. Spre surprinderea multora, afacerista nu preferă Thassos-ul, deși ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor românilor. Spune ea, există o insulă mult mai liniștită, perfectă pentru cei care nu sunt mari fani petreceri, ci mai degrabă doresc să se relaxeze.

În fiecare an, Grecia e una dintre cele mai vizitate destinații de vacanță, inclsuiv de români. Mulți dintre ei preferă insula Thassos, cunoscută și sub denumirea de „Insula de Smarald’. De-a lungul timpului, o mulțime de vedete autohtone au mers acolo și au fost fascinate de frumusețile locului. Se pare însă că nu e și cazul Monicăi Tatoiu, căci vedeta s-a îndrăgostit de altă insulă.


Citește și: Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani:'Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la El, între drumuri!'

Citește și: Ce este Dieta Balerinei, cu care Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi:'În primele două zile te doare capul'

Citește și: Imagine rară cu Corina Caciuc și fiul Liam.Ce fotografii a postat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret:„În sfârșit am făcut-o’. Primele imagini de la nuntă


Insula din Grecia unde Monica Tatoiu merge mereu în vacanțe

De ani buni, Monica Tatoiu își petrece vacanțele de vară pe litoralul grecesc. Deși poate mulți se așteptau ca vedeta să opteze pentru insula Thassos, se pare că afacerista are alte preferințe, o insulă ceva mai nepopulată de turiști.

De curând, Monica Tatoiu a mărturisit că nu s-ar duce în Thassos, pentru că e de părere că există insule mult mai potrivite pentru ea.

„Eu nu m-aș duce nici în Thassos. În Thassos se duc unul după altul. Este un banc care circulă: grecii sunt de acord să ne dea insula Thassos, dacă lăsăm celelalte insule în pace’, a declarat Monica Tatoiu, conform wowbiz.


„Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos’

Insula ei preferată din Grecia este Naxos. Spune ea, acolo poți avea o vacanță liniștită. Turiștii vor descoperi plaje imense și vor sta departe de petrecerile zgomotoase din Thassos.

„Eu vă dau un pont – cine vrea într-adevăr plajă și mâncare grecească bună, se duce în Naxos. Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos, să auzi manele până dimineața. Deci eu vă recomand Naxos’, povestea afacerista, într-o intervenție la RomâniaTV.


Ce se știe despre insula Naxos

Naxos e cea mai mare insulă din grupul de insule cunoscut ca Ciclade. Aceasta e una dintre cele mai liniștite insule din Grecia. Majoritatea turiștilor sunt veniți din Italia, Germania, Marea Britanie și Franța. În general, oamenii optează pentru ea pentru plaja de mari dimensiuni și pentru relaxare, în schimbul vieții de noapte.


Orașul Naxos (Chora) este un oraș pitoresc. Acesta a fost construit în jurul unui castel vechi, iar în el se găsesc multe stăzi înguste și alei.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi locuri de vizitat în Polonia – cele mai apreciate obiective turistice!

Citeşte şi poduri celebre din lume pe care să le vizitezi, adevărate opere arhitecturale!