Interviu: Anca Rusu prepara deserturi cu stil

 Adina Rosetti
.

 

Iata si una dintre retetele Ancai: Mousse de ciocolata cu sirop de trandafiri

 

Ingrediente (pentru 6 portii)
– 150 g de ciocolata neagra, bucati
– 1 baton de ciocolata cu lapte si cereale
– 100 g de zahar brun
– 1 lingurita de glucoza lichida
– 2 linguri de apa
– 2 albusuri de la 2 oua ecologice
– 100 ml de smantana dulce
– 2 linguri de sirop de trandafiri (l-am gasit pe unul dintre rafturile Ciocolateriei Venchi)

 

Bagati la congelator batonul de ciocolata cu lapte, topiti de placere ciocolata neagra într-un vas la bain marie, puneti pe foc zaharul cu apa si glucoza lichida si bateti albusurile spuma. Adaugati apoi smantana în ciocolata topita si treptat, siropul obtinut din zaharul topit peste albusurile batute spuma. Continuati sa bateti albusurile pe masura ce încorporati siropul. La final încorporati si siropul de trandafiri si sosul de ciocolata. Scoateti de la congelator batonul de ciocolata, înveliti-l într-un prosop de bucatarie si bateti-l bine, ca pe un covor în Ajun de Craciun. Presarati bucatelele obtinute din batonul torturat în spuma de ciocolata, turnati-o cu grija în pahare de martini si pregatiti frigiderul. Pastrati mousse-ul de ciocolata la rece cateva ore. Savurati-l cu frunzulite proaspete de menta.

 

 

Pofta Nebuna!, va doreste Printesa Polonic, iar noi promitem sa revenim cu poze de la evenimentul dulce din seara asta!

 

Citeste si: Anca Rusu si Stefan Lungu – A fost odata un secret

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton