Interviu cu Iancu Sterp, finalist Survivor All Stars. Ce ar face cu premiul de 100.000 de euro dacă ar câștiga: „O parte îi voi dona. Cred că merit...” / EXCLUSIV

.

Iancu Sterp, finalist la Survivor All Stars, ne-a oferit un interviu până vom afla deznodământul acestui sezon. Recunoaște că are adversari puternici, pe Andrei Ciobanu și Zanni, însă nu are frici și e pregătit să dea tot ce are mai bun. Tot el ne-a dezvăluit și ce planuri are cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, dacă va fi desemnat câștigător.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Care e cea mai mare temere a ta, în finală?

N-am nicio temere în finală, eu am făcut tot ce a ținut de mine să ajung până aici. De aici încolo cu Dumnezeu înainte. Sper doar ca națiunea Survivor să facă decizia corectă.

Ce vei face cu banii dacă vei câștiga concursul?

O parte din bani îi voi dona.

ian11ian11

Cum îi vezi pe adversarii tăi? Care sunt punctele lor forte și punctele lor slabe?

Pe adversarii mei îi văd puternici mental.

De ce meriți să câștigi? Trimite un mesaj publicului prin care să îl convingi să te voteze.

Cred că merit să câștig deoarece am demonstrat de atâtea ori pe traseu și mi-am câștigat locul în finală prin luptă corectă de la începutul sezonului.

Citește și: Mama Geta, mesaj acid pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars: „Măi băiete, ai mai câștigat o dată, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii?” / Ce ar face cu banii dacă Iancu Sterp ar câștiga finala

Citește și: Daniel Pavel și concurenții de la Survivor All Stars se întorc în Republica Dominicană, pentru marea finală. Iancu Sterp: „Susțineți dreptatea și adevărul'

Citește și: Raisa, fetița de doi ani din Dolj, a fost omorâtă de vărul ei, în vârstă de 15 ani. Filmul tragediei

Citește și: Mama Geta, mesaj acid pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars: „Măi băiete, ai mai câștigat o dată, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii?” / Ce ar face cu banii dacă Iancu Sterp ar câștiga finala

Vedeam momentul ăsta cu Zanni, aici. Vis-a-vis de Zanni, sentimentul este reciproc, mai ales că m-a văzut cel mai puternic dintre Războinici. Voiam să mă bat cu cel mai bun dintre Faimoși, a transmis el când s-a calificat în finală.

Cine este Iancu Sterp, finalist la Survivor All Stars

Iancu Sterp se numără printre concurenții de la Survivor All Stars. Acesta a făcut parte prima dată din concurs în 2020, în echipa Războinicilor, atunci când emisiunea era difuzată la Kanal D. El este fratele lui Culiță Sterp, artist și fost concurent la Puterea Dragostei.

Iancu Sterp este logodit cu Denisa Coțolan, pe care a cerut-o în căsătorie acum câteva luni, iar nunta lor este planificată în toamnă. Cât timp el s-a aflat în Republica Dominicană, mama Geta a început pregătirile și a stabilit inclusiv data evenimentului. Cei doi tineri își vor uni destinele pe 28 octombrie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton