Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani...” / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Matei Constantin, fiul cunoscutului actor Mihai Constantin, se alătură serialului „Tătuţu' de la Pro TV, care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din „Clanul'. În vârstă de 24 de ani, tânărul actor îi dă viață personajului Ovidel și mărturisește că îl încântă această nouă provocare din cariera lui. Telespectatorii au ocazia să-i remarce talentul și în „Atletico Textila', serial care a revenit cu un nou sezon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Matei, te alături unei producții mult așteptate de către fanii „Clanul', și anume „Tătuţu'. Ce reprezintă acest proiect pentru tine?

Mă consider mai mult decât norocos să am ocazia să lucrez cu o asemenea echipă de profesioniști, de la actori, la regizori, la cei de la producție.

Ce rol vei avea în acest serial? Ai regăsit vreo asemănare între tine și personajul tău?

⁠În ciuda faptului că Ovidel este fiul unui cap mafiot, cred că oricine se poate regăsi în el măcar puțin. Ovidel e un băiat care își dorește să iasă din tiparul predestinat lui de către părinții săi și să fie privit de ceilalți ca propria-i persoană, independent de ce reprezintă familia din care provine.

ana_3663ana_3663

Citește și: Mihai Constantin va juca în serialul Tătuțu, alături de George Mihăiță. Actorul a făcut senzație în filmul Liceenii, în rolul lui Ionică

Citește și: David Popovici, lăudat în presa internațională după ce a luat aurul la Jocurile Olimpice. The Guardian aplaudă „talentul extraordinar al românului”

Citește și: Silviu Prigoană explică scandalul cu George Restivan și îl acuză că și-a dat fiul afară din casă: „Am chemat Protecția Copilului să constate că există un copil străin la mine. Băiatul cel mic al meu l-ar fi bătut pe….'

Citește și: CTP, după ce David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris: „Printre epitete și comparații strălucitoare nu-și găsește locul o calitate a lui David care-l face unic. 'Animalul' sportiv…'

Ai învățat ceva nou despre tine?

Cred că la orice proiect la care am avut ocazia să iau parte învăț ceva nou atât despre mine, cât și de la cei cu care lucrez – așa mai pun câte o „cărămidă' la evoluția mea ca actor.

Care au fost cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat pe parcursul filmărilor? Cum a fost procesul creativ din spatele construcției personajului tău?

Nu știu dacă aș putea să o numesc provocare, dar având în vedere că imediat după ce am încheiat filmările de la serialul „Atletico Textila', am sărit direct în universul „Tătuțu'- eu neavând o experiență vastă în domeniul cinematografic – am încercat pe tot posibilul ca procesul meu creativ interior să fie cât mai distinct de la un personaj la altul, să nu mă ajut de aceleași metode sau situații întrucât cele două personaje sunt destul de diferite.

Acțiunea din „Tătuțu' are loc la începutul anilor 2000. Ai întâlnit elemente pe platou ce ți-au stârnit nostalgie?

Având 24 de ani, deci chiar născut în anul 2000, nu am amintiri concludente cu acea perioadă, dar am fost încântat să identific diferite elemente poate din poveștile spuse de părinții mei din propria lor tinerețe.

La ce se pot aștepta fanii serialului „Clanul'din partea „Tătuțu'? Vor fi lucruri ce îi vor suprinde?

⁠Sper ca fanii „Clanul' să fie la fel de încântați de noi toți care lucrăm la acest proiect și îi asigur că vor fi surprinși atât din punct de vedere al poveștii, „Tătuțu' oferindu-le un fel de „background' la toată povestea expusă precedent și cum s-a ajuns în punctul acela; cât și din punct de vedere tehnic.

Pe lângă „Tătuțu', cei de acasă te pot urmări și în „Atletico Textila', pe VOYO. Ce fel de proiect preferi, comedii sau drame pline de acțiune?

Nu cred că pot să spun că am un favorit. Atletico a însemnat enorm pentru mine din punct de vedere al experienței deoarece a fost primul meu contact cu televiziunea, dar cred că orice proiect de orice fel mă ajuta să cresc și să evoluez ca actor.

Pe viitor, ce fel de roluri îți dorești să explorezi?

⁠Pentru mine, orice rol primit este o nouă provocare și, având în vedere că sunt la început de drum, simt că este momentul perfect să încerc absolut orice îmi trezește interesul.

Unde te mai pot vedea cei de acasă?

Mă pot vedea atât în „Atletico Textila' pe VOYO, cât și în „Groapa', care este difuzat vara aceasta pe PRO TV.  Dar în mod special, aștept să ne urmărească din toamnă în „Tătuțu' și sper să fie la fel de încântați ca noi toți care lucrăm la acest proiect.

Sursa foto: Arhivă personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton