Interviurile VIVA! Totul despre viața neștiută a lui Mihai Morar. Cum a debutat la radio și cum și-a cunoscut soția

 Dana Enache
.

Îl vezi zilnic la TV și îl asculți în fiecare dimineață la radio și, probabil ai impresia că știi multe despre el. În realitate, Mihai Morar este un tip extrem de discret, dar azi vine la Interviurile VIVA! pentru a face o incursiune în lumea celor mai dragi amintiri ale lui. 

Emisiune TV, matinal la radio, evenimente în weekend-uri și… patron de cafenea. Mihai Morar muncește pe brânci, fiind unul dintre cei mai activi bărbați din showbiz-ul autohton, având un avânt și o energie de invidiat. Și nu de ieri, de azi, ci de ani buni, timpul lui liber fiind mai mult decât limitat. Cu toate acestea, azi a găsit un ceas liber pentru a veni la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, azi, începând cu ora 12.00. Și, împreună, vom face o incursiune printre cele mai dragi amintiri ale lui, încă din anii copilăriei. Cum a crescut la Baia Mare, cum a decis să se mute la București, cum a debutat la radio și… cum a reușit să o cucerească pe Gabriela, cea care i-a devenit soție. Mihai Morar schimbă rolul de moderator cu cel de invitat azi, la emisiunea Interviurile VIVA!, începând cu ora 12.00.

FOTO: Dumitru Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton