Intreaga lume a celebrat prima aniversare postuma a lui Michael Jackson

.

Sambata, in ziua in care Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani, mii de fani din lumea intreaga l-au omagiat pe artistul mort pe 25 iunie.


In Prospekt Park, din cartierul Brooklyn din New York, intre 7 si 10.000 de fani au infruntat ploaia pentru a lua parte la evenimentul organizat de cineastul american Spike Lee in cinstea lui Michael.

Hit-urile Megastarului au fost difuzate pe ecrane gigant, in timp ce lumea dansa si incerca sa-i imite celebrele miscari

In Mexico City, 12.937 de oameni au reprodus coregrafia din videoclipul „Thriller’, unul dintre cele mai mari succese ale cantaretului.

La Paris, peste 2.500 de fani au luat parte la o seara omagiala, asistand la proiectia integrala a clipurilor lui Michael Jackson in cel mai mare cinematograf din Europa, Grand Rex.


Michael Jackson va fi inmormantat joi in cimitirul Forrest Lawn, dupa ce Institutul medico-legal din LA a confirmat ca dependenta artistului de medicamente – sedative, somnifere si alte analgezice – i-a provocat moartea. Conform Institutului medico-legal, artistul a decedat  din cauza unei intoxicatii cu Propofol combinat cu alte medicamente.

Foto: www.hepta.ro