Ioana Cosma a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Gheorghe Hagi: „Îl iubesc și în ziua de azi. Nu pot să spun decât că...”

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Cosma, 49 de ani, are o experiență vastă în presa sportivă, domeniu care o pasiunează de la o vârstă fragedă. De-a lungul carierei, a avut zeci de deplasări și a intervievat nume mari din lumea fotbalului, reușind să se impună într-o lume dominată de bărbați. Prezentatoare TV a rememorat prima întâlnire cu Gheorghe Hagi, mărturisind că tremura de emoții când a vorbit cu fostul mare fotbalist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Cosma are o carieră de aproape 30 de ani în presa sportivă. Prezentă la gala „Bine ai venit să faci bine', realizatoarea de emisiuni de sport a făcut câteva declarații legate de meseria ei, explicând că frumusețea poate reprezenta un atu în fotbal. Jurnalista l-a amintit și pe Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, și a relatat cum a decurs prima lor întâlnire. Recunoaște că l-a admirat încă din copilărie, iar astăzi îi poartă aceeași apreciere și respect.

ha10ha10

Citește și: „Mi-am pierdut busola, dar am ținut jurnalismul sus”. Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost concediată de la PRO TV

Citește și: Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO: „Ne gândim, analizăm și acționăm'. A rămas fără emisiunea „Ora exactă în Sport'

Citește și: Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată. Anunțul iubitei sale, Suki Waterhouse: „Pentru a vă distrage atenția de la altceva…”

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei. Ce mesaj are pentru cei care o denigrează: „Am dosul suficient de mare ca să…'

Ioana Cosma a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Gheorghe Hagi

Ioana Cosma și-a descoperit pasiunea pentru sport încă din copilărie, fiindu-i insuflată de bunicul ei, împreună cu care urmărea meciurile de fotbal. Încă de atunci, îl admira pe Gheorghe Hagi, așa că prima întâlnire cu marele fotbalist a fost extrem de emoționantă. I-a transmis că și astăzi îl stimează la fel de mult și i-a mulțumit că există.

„A fost ceva de genul: Gheorghe Hagi este alături de noi în această seară…bună seara, ne bucurăm foarte mult, felicitări!'. Cam așa a fost pentru că eu l-am iubit pe Hagi în copilărie, îl iubesc pe Hagi și în ziua de azi! Nu pot să spun decât că îi mulțumesc lui Hagi pentru că există!', a povestit ea, potrivit ego.ro.

Ioana Cosma crede că frumusețea poate fi un atu în fotbal

Ioana Cosma este de părere că frumusețea poate reprezenta un atu în lumea fotbalului, dominată de bărbați.

„Dacă vorbim despre teren, frumusețea este un atu. Dacă joci fotbal cum a jucat Hagi, este un atu! El a pictat pe teren. Dacă vorbim de femeile care lucrează în presă sau activează în această zonă, nu știu dacă este un atu. Este posibil să fie! Cred că cel mai degrabă este un atu faptul că ești femeie. Cât de nervos un jucător la finalul unei partide, unei femei nu poate să îi răspundă la fel de nervos cum i-ar răspunde unui bărbat! Are și el o mamă, o prietenă, o soție sau poate o soră. Cumva, intervine reținerea. Putem spune că ajută și dacă ești un fotbalist frumos, în sensul de fotbalist talentat, căci o să fii un mega-star și o să creezi amintiri senzaționale, dar și dacă ești femeie și arăți în regulă', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton