Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur! Cum se simt mama și copilul: "Am avut o hemoragie și..."

.

Ioana Voicu a născut prematur! Astăzi, chiar în Vinerea Mare, fiica lui Mădălin Voicu a adus pe lume o fetiță, care s-a grăbit să-și cunoască mama mai devreme decât era preconizat. Din fericire, atât mama și copilul se simt bine și Ioana Voicu a oferit primele declarații despre fericitul eveniment din familia lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ioana Voicu a dezvăluit ce s-a întâmplat astăzi, când fiica ei a vrut să vină pe lume mai devreme decât au estimat medicii. Fiica lui Mădălin Voicu spune că a avut o hemoragie și am mers de urgență la spital motiv pentru care a fost nevoită să o aducă pe lume mai devreme pe micuța ei.

0ioana-voicu393f0ioana-voicu393f

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur

Ioana Voicu a născut prematur, dar din fericire totul s-a terminat cu bine, atât pentru ea, cât și pentru fetiță.

Binișor…A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum…Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam.

Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin… Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine”, a declarat Ioana Voicu la Antena Stars.

De ce a născut prematur fiica lui Mădălin Voicu

Ioana Voicu spune că a fost o operație mai complicată pe lângă cezariana suferită în urma nașterii. Vedeta suferă de endometrioză și a declarat că recuperarea este mult mai dureroasă.

La mine, puțin mai greu. A fost operație mai complicată. Pe lângă cezariana am avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi.

Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă!„, a mai declarat Ioana Voicu.

Recent, Mădălin Voicu dezvăluia cum se va numi nepoata lui.

„Am deja doi nepoți. Ioana va naște o fetiță în luna mai. Va fi singura dintre nepoții mei. Ioana și-a dorit fată, eu tot băiat, dar uite că a învins fiică-mea. Și va avea două nume, unul e Anora și celălalt Ecaterina’, a declarat Mădălin Voicu.

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu.Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit’

Citește și: Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu.E cu 22 de ani mai tânără decât el

Ce probleme a avut Ioana Voicu în sarcină

Ioana Voicu a dezvăluit abia în ianuarie că este însăcinată, când era deja gravidă în patru luni. Fiica lui Mădălin Voicu a preferat să țină secretă nașterea, pentru că s-a confruntat cu unele complicații.

A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri… De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele 4 luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok.

Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.‘, spunea Ioana Voicu în ianuarie.

Ioana a declarat într-un interviu că, are placenta Praevia, iar la începutul sarcinii s-a confruntat cu anumite probleme. Vedeta a declarat că nu a fost nimic grav, dar a preferat să fie mai grijulie cu sarcina sa. Aceasta a anunțat că este însărcinată după patru luni de sarcină.

Se spune că fetițele vin mai devreme, așa am auzit. Data programată este între 5 și 15 mai, dar sperăm să ajungem până acolo. Există această posibilitate (n.red.: să nască mai devreme), eu având și placenta Praevia. Să duc până la termen nu este imposibil, dar există anumite riscuri, cum ar fi să nasc mai devreme. Singura problemă este că respir puțin cam greu și nu prea mai pot urca scările. A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni„, a spus Ioana, la Antena Stars.

Ioana Voicu era sigură că va avea o fetiță

În urmă cu ceva timp, Ioana Voicu vorbea despre momentul în care va deveni mămică. Fără să știe că va rămâne însărcinată, fiica lui Mădălin Voicu a declarat că știe că atunci când va avea un copil, acesta va fi o fetiță.

„Iese Taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema. (…)

Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt rima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată‘, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton