La 23 de ani, fiica lui Robert Turcescu are o carieră de succes în mediul online și s-a alăturat, de curând, echipei PRO TV, în emisiunile „Vorbește Lumea' și „La Măruță'. Ioana a terminat facultatea în America și se pregătește pentru un program de master, pe care vrea să-l urmeze tot acolo. În contextul amplei discuții publice despre bullying, creatoarea de conținut a recunoscut că a fost victima acestui fenomen, în anii de școală, fiind discriminată de colegele de clasă. Iată declarațiile acesteia!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, este o cunoscută creatoare de conținut și s-a lansat în televiziune, după ce a semnat cu PRO TV. Dincolo de cariera de influencer, tânăra a pus bazele unei afaceri cu corsete și lenjerie intimă, pe care le promovează prin intermediul rețelelor de socializare. Într-un interviu recent, creatoarea de conținut a făcut câteva destăinuri din viața privată și a abordat subiectul bullying-ului, un fenomen des întâlnit în școlile din România.
Citește și: Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, s-a lansat în televiziune! A semnat cu PRO TV
Citește și: Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023: „Am explodat. Mi-era rușine de mine…”
Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, a fost victima bullying-ului
La fel ca mulți elevi de la noi din țară, Ioana Taisia a fost victima bullying-ului. Fiica lui Robert Turcescu a rememorat momentele dificile din anii de școală, când venea acasă plângând, din cauza comentariilor răutăcioase ale colegelor de clasă.
„Chiar zilele trecute vorbeam cu o prietenă din școala generală despre asta și ne aminteam de o anumită persoană care ne era bully. Da, m-am confruntat cu mult bullying în școala generală, în special pentru că aveam tenul mai închis și eram brunetă.
M-a afectat extrem de mult, plângeam când veneam acasă și le spuneam părinților mei că tot ce îmi doresc e să am pielea albă ca laptele, cum au colegele mele. Ulterior, când m-am mutat din mediul privat în cel de stat, la liceu, am înțeles că acest bullying venea din preconcepții rasiste ale colegilor mei din generală, probabil învățate de la părinți sau alți colegi.
După ce am înțeles asta, complexul meu s-a transformat în lucrul pe care îl apreciez cel mai mult la mine. Thank God for growing up and maturing', a spus ea, potrivit playtech.ro.
Ioana se întreține singură
De când a terminat facultatea, Ioana se întreține singură, cu banii pe care îi câștigă din activitatea online. În perioada cât a locuit în SUA, creatoarea de conținut a mai fost susținută financiar de părinții ei, în privința taxei de școlarizare și a cheltuielilor neprevăzute.
„În teorie, mă întrețin 100% singură de când am terminat facultatea, adică din luna mai a acestui an.
Zic „în teorie', pentru că de vreo 2 ani de zile părinții mei m-au ajutat financiar doar în cadrul facultății, adică m-au ajutat cu taxa de școlarizare, bani pentru mâncare și situații de urgență, cum ar fi un consult la doctor.
Însă cheltuieli precum vacanțe și orice lucru material de care am nevoie au fost și sunt suportate de mine de câțiva ani, din ce câștig din mediul online și alte joburi pe care le-am avut', a adăugat ea.
Cât de mult a susținut-o Robert Turcescu pe fiica lui
Se pare că Robert Turcescu și-a susținut enorm fiica atunci când i-a spus că vrea să-și continue studiile în străinătate. Ioana a fost ajutată financiar de tatăl ei, însă recunoaște că adaptarea nu a fost ușoară, având în vedere condițiile de acolo.
„Cât despre bursă, da, am avut ajutor financiar, iar restul costului a fost suportat de tatăl meu, care m-a susținut în toată această călătorie în America. Adaptarea nu a fost ușoară, așa cum am menționat mai devreme, mai ales pentru că eram singura româncă din campus. Însă mi-am găsit un grup de oameni minunați, cu care încă țin legătura și pe care îi consider prieteni apropiați, care nu m-au judecat și m-au acceptat așa cum sunt.
Cel mai greu a fost să mă simt de parcă aparțin la facultatea pe care am ales-o. Deși educațional este o facultate minunată, nu este o facultate neapărat potrivită pentru studenți internaționali. E foarte ușor să te simți singur și neînțeles într-o țară străină, însă e și mai greu când nu ai cu cine să împărtășești anumite experiențe pe care doar un om de aceeași naționalitate cu tine le-ar putea înțelege.
Eu am avut norocul să fiu aproape de Ioana, prietena mea pe care am menționat-o mai devreme, însă cu toate că eram aproape, ne era greu să găsim timp să ne vedem. Școala în SUA este foarte solicitantă, deci oricum e greu să îți găsești timp să faci lucruri în afara mediului academic', a încheiat ea.
Sursa foto: Facebook