Ioana Ginghină a spus despre Cristi Mitrea că este cea mai prefăcută vedetă din România: „Am mai văzut eu niște chestii pe aici, prin culise, când venim pe aici...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', Ioana Ginghină a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns mai multor întrebări incomode. Într-un moment de sinceritate absolută, actrița l-a nominalizat pe Cristi Mitrea ca fiind cea mai „prefăcută' vedetă din România. Ea a explicat și motivele din spatele acestei opinii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Nu doar talentul a contribuit la succesul ei, ci și sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Actrița a abordat cu deschidere subiecte din viața privată și nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume.

ionn9ionn9

Citește și: Ioana Ginghină, într-o rochie transparentă și sexy la Petrecerea VIVA! 2024. La 46 de ani, actrița are un trup de invidiat

Citește și: Cum se răzbuna Ioana Ginghină pe foștii ei parteneri, în adolescență, după ce se despărțeau: „Făceam urme pe mașină, era o dramă, o poveste. Acum vreo 10-15 ani m-am întâlnit cu un fost iubit din liceu și mi-a zis…'

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii, acuzații grave la adresa iubitei sale, Bianca: „A recunoscut că avea de gând să îmi dea foc la casă! Am ajuns să mă lovească și de asta plecam de acasă”

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…” / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

Ioana Ginghină a spus despre Cristi Mitrea că este cea mai prefăcută vedetă din România

Ioana Ginghină a mai făcut un exercițiu de sinceritate în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor picante. Una dintre întrebări a fost „Cine crezi că este cea mai prefăcută vedetă din România?'.

Fără să stea prea mult pe gânduri, actrița l-a nominalizat pe Cristi Mitrea. Deși regulile jocului i-ar fi permis să nu dezvăluie motivul pentru care l-a numit, Ioana Ginghină a preferat să nu guste din sosurile picante, iar prezentatorul a citit întrebarea cu voce tare.

„Știu că o să zici că este un tip mișto. Cristi Mitrea, ăla de tot vine pe aici. Am mai văzut eu niște chestii pe aici, prin culise, când venim pe aici', a explicat ea după ce și-a spus părerea sinceră.

Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe

Într-un videoclip publicat lunile trecute, Ioana Ginghină a criticat dur modul în care vedetele își expun vacanțele pe rețelele de socializare. Actrița e revoltată că unele persoane cunoscute se afișează doar în ținute impecabile, machiate și coafate, deși lucrurile stau cu totul diferit în realitate. Fanii i-au dat mai multe exemple în secțiunea de comentarii și au numit-o inclusiv pe Adela Popescu.

„Am o problemă, începe să mă deranjeze din ce în ce mai tare, pentru că îmi dau seama ce presiune pune pe oameni. Toate videourile astea de viață perfectă, vacanțe luxuriante, cu ea care este perfectă, coafată, machiată, tot timpul la 5 ace, el care o ia, o iubește, o învârte, ei beau numai șampanie. Acum vă spun că e fake totul, că toate lucrurile alea pe care le vedeți acolo acești oameni fac aceste videoclipuri pentru voi. Ei se machiază, se aranjează, fac o ședință foto pentru Instagram. O să vă spun de ce. Și eu merg în vacanțe mai scumpuțe la hotel de 5 stele, cu priveliște la mare, cu masaje scumpe, tot ce vrei,  măi dar nu-mi stătea părul la dungă, nu-mi stătea machiajul. Eram cu Cristi prin Malta, dar nu-i venea să mă ia în brațe și să mă învârtă pe acolo, am stat și cu o șăpcuță în cap, nu-mi mai stătea părul, am transpirat. Dacă voiam să arăt bine trebuia să mă duc în cameră, să mă coafez, să mă spăl pe cap, dura peste o oră', le-a transmis actrița fanilor printr-un videoclip pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton