Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au încercat să își salveze căsnicia prin terapie de cuplu: „Eu voiam să ne împăcăm. Plecam de acolo plânsă și furioasă...”. Ce regretă după divorț

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani. Cei doi au încercat să evite divorțul prin terapie de cuplu, însă eforturile au fost în zadar și au decis să meargă pe drumuri separate. În urma ședințelor cu psihologul, actrița a reușit să-și dea seama unde a greșit și a înțeles importanța comunicării între parteneri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au avut un mariaj de 12 ani și s-au separat legal în vara anului 2019. Fiica lor, Ruxandra, a rămas în grija actriței după ce s-au separat. Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice, consultant în turism cu peste 10 ani experiență, și s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut.

ioanaginghina9ioanaginghina9

Citește și: „Este foarte greu să trăiești cu un actor. Cristi lucrează în turism și…'. Ioana Ginghina face o comparație între căsnicia cu Alexandru Papadopol și cea cu actualul soț, Cristi Pitulice

Citește și: Ioana Ginghină l-a invitat pe fostul soț să petreacă Ajunul cu ea și actualul iubit: „Nu văd de ce nu s-ar întâmpla”

Citește și: Codin Maticiuc, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a avut artificii și a dat bani la lăutari. Antonia, Theo Rose, Alex Velea și alți artiști celebri au făcut show

Citește și: Ilinca Vandici, declarații surprinzătoare despre al doilea copil, la un an de la divorțul de Andrei Neacșu: „Dacă e persoana potrivită, nu zic nu'. Teo Trandafir vrea să-i fie nașă

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au făcut terapie de cuplu pentrua evita divorțul

Ioana Ginghină spune că a făcut tot posibilul pentru a evita divorțul de Alexandru Papadopol. Cei doi au apelat inclusiv la terapie de cuplu, însă, din păcate, multe dintre probleme au rămas nerezolvate. Actrița a sugerat că fostul soț nu participa activ la ședințe și trăgea spre despărțire. De multe ori, ea pleca plângând și încărcată de emoții negative, iar în cele din urmă a decis să meargă singură la psiholog.

„Nu știu dacă puteam să o salvez. Ideea e că trebuie să vrea amândoi. Eu mi-am dorit să o salvez, dar nu s-a mai vrut. Eu voiam să ne împăcăm și partea cealaltă voia să ne despărțim. Și eu, tot timpul când ne duceam acolo (la psiholog – n.red.), se puneau niște probleme pe tapet. Eu încercam să… existe o rezolvare. În partea aialaltă nu mai exista rezolvare. Plecam de acolo tot timpul plânsă și furioasă și terminată și supărată. Și într-o zi am zis gata, mă duc singură', a povestit Ioana Ginghină la Pro TV.

Cu ce a greșit Ioana Ginghină în căsnicia cu Alexandru Papadopol

După terapia de cuplu, Ioana Ginghină a conștientizat că a greșit în căsnicie prin faptul că nu a fost atentă la nevoile partenerului. Crezând că îi oferă libertate fostului soț, actrița evita să-l sune, dar, în realitate, acest lucru l-a făcut să se simtă neglijat.

„Eu ți-am spus ce trebuia să fac. Să fiu mai atentă la nevoile lui. Eu nevoile lui credeam că sunt să-l las liber. Eu nici măcar nu dădeam telefon să nu-l deranjez, să nu zică că-l controlez. Psihologul mi-a zis așa, că fiecare dintre noi, chiar dacă ni se pare că nu avem nevoie de telefonul ăla peste zi, la noi se așează în suflet faptul că te-a sunat persoana iubită și te-a întrebat ce faci, unde ești', a mai povestit actrița.

În final, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să divorțeze.

„Ne răcisem, nu mai făceam lucruri împreună. Asta e o mare greșeală. Dacă un cuplu nu mai are nimic în comun, ușor-ușor se răcește. Am simțit că nu mai avem chestii comune. Eu așteptam din partea lui să zică… Probabil și el a așteptat din partea mea', a mai spus actrița, pentru sursa citată.

Cum menține Ioana Ginghină căsnicia cu actualul soț, Cristi Pitulice

După două divorțuri, Ioana Ginghină a făcut multe schimbări și încearcă să rămână permanent conectată cu actualul soț, Cristi Pitulice. Ambii pun accent pe comunicare și gesturi mici, reușind astfel să mențină o relație sănătoasă.

„Seara de socializare, de vineri, în care stăm și povestim, ne mai întindem câte un puzzle din ăsta de afișe de film și ne punem acolo. E un motiv să stai și să povestești. Ne facem surprize. Dar nu scumpe. Adică un buchet de flori, o ciocolată. Simte omul de lângă tine, e important. Noi toți ne dorim în sufletul nostru să însemnăm ceva. De asta e important ca omul de lângă tine să-i arăți tot timpul că îl iubești. Trebuie să-i arăți', a mai declarat Ioana, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton