Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe. Cum a reacționat când fanii i-au dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Chiar nu o văd...”

.

Ioana Ginghină a criticat dur modul în care vedetele își expun vacanțele pe rețelele de socializare. Actrița e revoltată că unele persoane cunoscute se afișează doar în ținute impecabile, machiate și coafate, deși lucrurile stau cu totul diferit în realitate. Fanii i-au dat mai multe exemple în secțiunea de comentarii și au numit-o inclusiv pe Adela Popescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ioana Ginghină este una dintre dintre cele mai iubite actrițe din România. Nu doar prin talentul actoricesc a câștigat simpatia publicului, ci și prin sinceritatea ei debordantă. Într-un videoclip publicat pe TikTok, actrița a taxat modul în care vedetele și influencerii își etalează vacanțele scumpe.

Citește și: Ioana Ginghină, despre momentul traumatizant când medicii i-au provocat nașterea, în luna a cincea: „Am văzut pe ecran cum copilul are malformații. Cumpărasem haine, căutasem nași’. Cum a reacționat Alexandru Papadopol


Citește și: De ce refuză Ioana Ginghină să participe la reality show-uri: „Am tot primit de-a lungul timpului oferte. Ruxandra mi-a zis să nu o fac de râs’

Citește și: Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Mihai Onilă: „Am nevoie să și încasez ceva. Am avut un singur spectacol. Nu ar fi mers și…'

Citește și: Hilary Duff a născut al patrulea copil. Actrița și-a adus pe lume fetița acasă: „Momente pure de magie…'/ Primele imagini cu micuța


Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe

Ioana Ginghină crede că falsitatea din online pune o presiune pe oameni, în special pe cei necopți la minte. Discursul tăios al actriței a pus accent pe modul în care vedetele își expun vacanțele scumpe.

„Am o problemă și începe să mă deranjeze din ce în ce mai tare, pentru că îmi dau seama ce presiune pune pe oameni chestia asta. Toate videourile astea de viață perfectă, vacanțe luxuriante, ea care este perfectă, coafată, machiată. El care o ia, o iubește, o învârte. Ei beau numai șampanie dimineața, la prânz și seara. Acum vă spun că este fake totul. E mega fake. Toate lucrurile alea pe care le vedeți acolo, acești oameni fac videourile astea pentru voi. Ei se machiază, se aranjează, fac o ședință foto de 2-3-5-7 zile, în care filmează și fac content pentru Instagram’, a spus Ioana Ginghină pe TikTok.


„Arătați-le că viața e și urâtă’

Ioana Ginghină recunoaște că ea însăși este o adeptă a vacanțelor de lux, dar întotdeauna încearcă să expună o imagine realistă a propriei vieți.


„Hai să mai normalizăm lucrurile. Înnebunesc. Eu când văd numai din-astea că ce frumoasă e viața, cum stăm noi gătite tot timpul și copiii perfecți, care zburdă pe lângă noi. Mie îmi flutură părul în vânt și el mă iubește de nu mai poate și mă pupă întruna. Eu lucrez cu fetele astea, cu adolescente. Măi, dați-le, arătați-le că viața e și frumoasă și urâtă’, a încheiat Ioana Ginghină, pe TikTok.

Una dintre urmăritoare i-a dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Adela Popescu face așa. Este perfectă în vacanță’.


Actrița a sărit în apărarea colegei sale: „La Adela nu mi se pare. Chiar nu o văd perfectă și machiată în vacanță’.

Sursa foto: Facebook