Ioana Ginghină vrea să fie din nou mamă, la 44 de ani: "Bătrânețea vine cu diverse probleme...."

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină vrea să fie din nou mamă, la 44 de ani. Dar cu o condiție: nu la 45. Așadar, dacă până în septembrie, când împlinește 45 de ani, nu rămâne însărcinată, Ioana Ginghină nu-și mai dorește încă un copil pentru că, spune ea, „bătrânețea vine cu diverse probleme”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină nu crede că va mai avea aceeași energie necesară creșterii unui copil, așa că și-a propus o vârstă limită pentru a rămâne din nou însărcinată: 45 de ani. În septembrie are loc acest prag, așa că până atunci speră să rămână din nou însărcinată cu actualul iubit, Cristi Pitulice.

18-ioana-ginghina-218-ioana-ginghina-2

Ioana Ginghină, din nou mamă la 44 de ani

Ioana Ginghină vrea să rămână însărcinată până în toamna acestui an, înainte să împlinească 45 de ani.

„Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme.

N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activițăți împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel', a declarat Ioana Ginghină, conform Spynews.

Citește și: Pe ce a cheltuit Ioana Ginghină banii câștigați pentru că a pozat goală:„A fost o experiență bine plătită’

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:'A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Ioana Ginghină este mama unei fete de 15 ani

Ioana Ginghină are o fată din căsnicia cu Alexandru Papadopol, pe Ruxandra, care împlinește 15 ani anul acesta.

Adolescenta s-a transformat într-o adevărată domnișoară și îi moștenește frumusețea mamei sale. Sunt ca două surori, iar tânăra pare că vrea să-i calce pe urme și în carieră. O însoțește pe vedetă deseori la școala de actorie, dovadă că, la fel ca cea care i-a dat naștere, e și ea fascinată de lumea artistică.

Ioana Ginghină spune că fiica ei are un stil vestimentar mai deosebit, prin care-și exprimă latura rebelă. A descris-o drept un copil extraordinar, deși uneori mai apar unele certuri între ele. În plus, vedeta se bucură că fata ei o însoțește mai mereu la școala ei de actorie.

„Vestimentația este mai mult pe negru, cu boncanci, cu multe inele, cu multe lanțuri la gât, dar cam atât. Aici se vede această latură mai rebelă. E un copil cu care mă înțeleg extraordinar de bine. Nu pot să spun că avem probleme sau că ne certăm. Ea este un copil foarte bun, de un an și ceva chiar pot să spun că ne înțelegem perfect.

Am făcut acum cursuri de actori pentru copii, pe vară. Nu făcusem până acum vara, deși am școala de actorie de 9 ani. Anul acesta mi-am luat inima în dinți și am zis să fac și a venit și Ruxi. Are 2 săptămâni de când se trezește dimineața și vine cu mine.

Nu a obligat-o nimeni, a fost pur și simplu dorința ei. Eu fac aceste cursuri de actorie cu ea de când este mică. Îi place și mă bucur foarte mult că vine și că lasă telefonul măcar pe perioada asta cât stă cu mine la cursuri și se concentrează pe ceea ce are de făcut. Chiar este un copil foarte bun și sper din tot sufletul să fie așa toată adolescența’, a povestit Ioana Ginghină recent.

Ioana Ginghină se mărită în curând. Cum va fi nunta cu Cristi Pitulice

În curând va avea loc nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice. Vedeta a mărturisit că evenimentul va fi unul restrâns, mai mult ca o petrecere, unde vor fi invitați doar cei apropiați.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități', a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton