De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț: ”E dificil. Nu mă ajută acest...”. După ce criteriu a ales data nunții

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în toamna acestui an, Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, se vor căsători. Bineînțeles, cei doi plănuiesc să organizeze o nuntă atipică, astfel că, viitoarea mireasă a făcut noi declarații despre fericitul eveniment și despre organizarea acestuia. Totuși, printre altele, a precizat și motivul pentru care nu are de gând să își schimbe numele după data nunții. De asemenea, a povestit amuzată și după ce criteriu a ales data nunții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, astfel că în urmă cu câteva luni au decis să își ducă relația la următorul nivel și să oficializeze iubirea pe care și-o poartă unul altuia printr-o nuntă restrânsă. Deși nu o să fie un eveniment mare, cu siguranță cei doi s-au gândit în detaliu la fiecare lucru. Mai mult, actrița a luat deja decizia de a nu-și schimba numele.

ginghina-4ginghina-4

Ioana Ginghină este destul de deschisă cu viața ei privată, așa că deseori a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu Cristi Pitulice. Mai mult decât atât, în ultima vreme, totul se concentrează pe nunta lor, care o să aibă loc în toamnă, la scurt timp după ziua de naștere a actriței. Bineînțeles, data nu este deloc aleasă la întâmplare.

Citește și: Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Ce ținută va îmbrăca: „Am niște ciocate albe acasă…”

Citește și: Ioana Ginghină va avea o nuntă atipică, fără rochie de mireasă și cu doar 50 de invitați: „Va fi o petrecere la noi în curte'

Citește și: Mihai Bendeac a pozat în lenjerie intimă, la 40 de ani: „Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt”. Cum au reacționat internauții

Citește și: „El a mai luptat, a mai tras de mine, dar…”. De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav, tatăl fiicei sale

De ce nu vrea Ioana Ginghină să ia numele viitorului ei soț

Ioana Ginghină nu a vrut să lase loc de interpretări, așa că în momentul în care a fost întrebată dacă are de gând să ia numele viitorului ei soț, actrița a răspuns ferm, fără a sta pe gânduri, un mare 'NU'. Nu, nu pentru că nu ar vrea să poarte numele partenerului ei de viață, ci pentru că este o întregă bătaie de cap cu schimbarea actelor, mai ales când vine vorba și despre fiica ei, Ruxandra.

„Nu îmi mai schimb numele în primul rând din cauza actelor. Și așa e dificil când ies din țară cu Ruxandra (n.r.: fiica ei). Ar și mai dificil dacă iar îmi schimb numele. Deci strict din motivele acestea, nu de altceva', a declarat Ioana Ginghină pentru Fanatik.

După ce criteriu a ales actrița data nunții

Ioana Ginghină nu s-a oprit aici cu declarațiile despre viitorul eveniment frumos din viața ei și a lui Cristi Pitulice, așa că a continuat, vorbind despre data nunții, care, nu este aleasă pur și simplu la întâmplare. Fiindcă actrița este născută pe 21 septembrie, iar totodată i se dau 5 zile libere de la stat fiindcă se căsătorește, a decis să profite și să unească aceste lucruri, ca într-un final să se bucure de o minivacanță pe cinste, nunta fiind pe 23 septembrie.

„Cred în astrologie, dar data nunții nu are legătură decât cu faptul că statul îmi dă liber 5 zile dacă mă mărit, așa că o scurtă vacanță cu această ocazie este foarte bine venită. În vară oricum eram liberă, deci nu mă ajută acest avantaj', a mai povestit Ioana Ginghină.

Cum arată nunta Ioanei Ginghină

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu aproximativ doi ani, iar în toamna acestui an se vor căsători, atunci când actrița va împlini vârsta de 46 de ani. Fiindcă nu mai sunt la prima tinerețe, dar și fiindcă nu vor să iasă prea mult în evidență, cei doi au decis ca nunta va fi organizată în curtea casei și îi vor avea alături pe cei mai importanți oameni din viața lor, lista invitaților rezumându-se la 50 de persoane. De asemenea, au decis că nu vor artiști sau lăutari care să le cânte live, alegând un Dj care să întrețină atmosfera.

„Nunta mea o să fie o petrecere simplă, la noi în curte. Nu va cânta nimeni. Vrem să bem, să socializăm și, dacă ne vine chef de dans, o să avem un DJ acolo să ne ajute', a mai dezvăluit Ioana Ginghină despre nunta ei, pentru FANATIK.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton