Ioana Ginghină, într-o rochie transparentă și sexy la Petrecerea VIVA! 2024. La 46 de ani, actrița are un trup de invidiat

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Ginghină a avut o apariție provocatoare la Petrecerea VIVA! 2024. Actrița ne-a onorat invitația și anul acesta, iar astfel am avut ocazia s-o vedem într-o rochie sexy, transparentă, care i-a pus în valoare trupul de invidiat. A defilat cu încredere pe covorul roșu și a făcut senzație sub privirile admirative ale celor prezenți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Aniversarea de 25 de ani a Revistei VIVA! a fost nu doar un prilej de petrecere, ci și de etalare a celor mai spectaculoase ținute. Evenimentul s-a desfășurat la Face Forest și printre invitați s-au numărat Adelina Pestrițu, Corina Chiriac, Monica Bîrlădeanu, Elena Gheorghe, Jorge, Cristi Minculescu, Răzvan Simion. Gazda serii a fost nimeni alta decât Ilinca Vandici.

IMG_6434-1IMG_6434-1

Citește și: Cum se răzbuna Ioana Ginghină pe foștii ei parteneri, în adolescență, după ce se despărțeau: „Făceam urme pe mașină, era o dramă, o poveste. Acum vreo 10-15 ani m-am întâlnit cu un fost iubit din liceu și mi-a zis…'

Citește și: Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe. Cum a reacționat când fanii i-au dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Chiar nu o văd…'

Citește și: Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars: „N-au voie să latre. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească. Eu sunt hingherul lor. Câinii ăștia…'

Citește și: Emily Burghelea a fost dată afară din apartamentul închiriat în care locuia cu soțul și cei doi copii: „Investisem foarte mult. Ce era să facem? Proprietarul nu a fost de acord…”

Ioana Ginghină, într-o rochie transparentă și sexy la Petrecerea VIVA! 2024

Printre cei care au făcut senzație la petrecerea de zilele trecute se numără și Ioana Ginghină. Actrița a făcut o alegere vestimentară îndrăzneață și a atras toate privirile pe covorul roșu. A purtat o rochie transparentă din dantelă care i-a venit perfect și i-a scos în evidență formele voluptuoase. Datorită decupajului de la spate i-am putut remarca picioarele lungi și tonifiate.

Ținuta a avut detalii argintii și astfel s-a încadrat în tematica serii. În picioare a avut o pereche de sandale cu toc subțire și baretă. Actrița a purtat un machiaj discret, bucle lejere și cu siguranță apariția ei nu va fi uitată prea curând.

Ioana Ginghină a renunțat la meniul vegetarian

Ioana Ginghină a reintegrat carnea în alimentația ei, iar asta după ce ani de zile a fost vegetariană. Vedeta a recurs la această schimbare după ce a început să aibă probleme de sănătate și să facă perfuzii.

„Acum mânânc carne, pe 8 martie am început. Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii cu B12. Era deja bătaie de joc, în primul rând pentru mine, încăpățânarea asta de a nu mânca. Acum sunt în perioada în care aș mânca numai carne, probabil că trebuie să mai treacă un pic, pentru că nu am mâncat opt ani, și după aia să îmi reglez meniul cât de cât, probabil că e corpul hămesit, aștept să se liniștească. Am zis că după sărbători trebuie să fac o reconfigurare a dietei. Am grijă ce mănânc’, a mărturisit Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru VIVA!, cu ceva timp în urmă.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton