Ioana Popescu a divorțat de soțul ei. Ce acuzații îi aduce: „S-a terminat! L-am prins vorbind cu altcineva, am primit mesaje. I-a trimis și bani, iar eu aveam datorii la întreținere”

 Miniosu Alexandra
.

Ioana Popescu a divorțat de soțul ei, Ion Lőrinczi, cunoscut ca Ionci. Cei doi s-au despărțit oficial în urmă cu câteva luni, la notar. Deși pare că a fost o separare amiabilă, având în vedere că nu au ajuns în instanță, jurnalista îi aduce acuzații fostului ei partener, susținând că acesta ar fi înșelat-o. Bruneta declară că a încercat să-și salveze căsnicia de mai multe ori, dar acum a decis să renunțe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Acum doi ani și jumătate, Ioana Popescu lua prin surprindere pe toată lumea, anunțând în mediul online că s-a căsătorit. Au urmat apoi clipe grele pentru brunetă, căci în 2022 a pierdut o sarcină, iar, între timp, relația cu Ion Lőrinczi, alias Ionci, a început să scârțâie. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori în timpul căsniciei, dar acum au decis să-și spună „adio' definitiv și au divorțat.

ioana-popescu-1ioana-popescu-1

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Oana Ciocan după ce au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „A decis că așa este mai bine pentru el. Îi respect decizia…'

Citește și: Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după accidentul suferit în vacanța din Mauritius: „Sunt prin spitale. Trec printr-o perioadă foarte dificilă și…”

Citește și: „Copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți'. Diana Dumitrescu spune cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei

Citește și: Mirela Vaida a explicat de ce își face vacanțele pe litoralul românesc: „Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru…”

Ioana Popescu a divorțat de soțul ei

Ioana Popescu și fostul ei soț, Ion Lőrinczi, au divorțat în secret. Deși spune că a fost o despărțire amiabilă, bruneta nu a ezitat să-i aducă acuzații bărbatului. Aceasta a povestit că fostul ei partener nu ar mai fi avut un loc de muncă de un an și că ar fi depins de fosta lui soție. În plus, spune vedeta, l-ar fi prins pe Ionci în timp ce o înșela cu o altă femeie.

„Da, este adevărat, am divorțat. Nu am vorbit depre asta, deoarece aveam un dubiu, m-am gândit că poate mai există o șansă. Acum, s-a terminat, este închisă povestea, divorțul a fost însă amiabil. El de un an de zile nu mai avea nici job. Eu nu am spus nimănui prin ce greutăți am trecut… Fosta soție îi va vinde casa în care el locuiește, va trebui să își găsească în altă parte. De aceea, practic nu am locuit niciodată împreună. El depindea de acea femeie, mama unuia dintre fii lui.

Eu am reîncălzit ciorba de prea multe ori, nu mai aveam ce să facem, s-au strâns foarte multe probleme. L-am prins vorbind cu altcineva, am primit mesaje. În afară de faptul că vorbea cu respectiva, i-a mai trimis și bani, iar eu aveam datorii la întreținere… De ce să trimiți bani altei femei?! Divorțul a avut loc în urmă cu câteva luni, la notariat', a declarat Ioana Popescu pentru Spynews.ro.

Ce acuzații îi aduce vedeta fostului ei soț

Acum un an, când mama Ioanei Popescu s-a stins din viață, vedeta și fostul ei soț erau despărțiți. Totuși, bărbatul i-a fost alături, iar ea a mai decis să-i dea o șansă. Ulterior, jurnalista a mai pierdut o ființă dragă, pisica ei, fapt care a dărâmat-o.

„Noi eram despărțiți, în urmă cu un an, atunci când mama mea a plecat dintre noi și am hotărât să îi mai dau o șansă. În urmă cu două zile mi-a decedat și pisica, el a avut grijă de ea până în ultimul moment. Toate s-au întâmplat o dată. El era foarte atașat de pisica mea, si ea de el.

Aceasta locuia la el, i-am cerut-o înapoi la divorț, însă am văzut că îi era bine la el… Era bonlavă, anul trecut mi s-a spus să o eutanasiez, m-am opus și iată că a mai trăit un an. Era singura ființă rămasă de la mama mea, singurul lucru care mă mai lega de ea', a mai susținut jurnalista.

Ioana Popescu a pierdut sarcina

În 2022, Ioana Popescu anunța că este gravidă. Din păcate, jurnalista a pierdut, ulterior, sarcina. Înainte de asta, ea povestea că se confruntă cu probleme în sarcină.

„Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi. Azi ma duc la un alt control la dr meu ginecolog. Voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Căci, din păcate, sunt niște probleme…Va rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați. Nu am stare sa povestesc. Vreau doar sa stau linistita. Va pup!', scria Ioana Popescu, la acea vreme, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton