Ioana Tufaru explică de ce nu are un loc de muncă: „Sunt un om cu probleme de sănătate. Am lucrat, dar...”. Unde s-a angajat soțul ei, Ionuț, și ce venituri au în familie

.

Ioana Tufaru a dus o viață grea, marcată de moartea mamei și abuzurile tatălui alcoolic. La 47 de ani, fiica Andei Călugăreanu locuiește într-o garsonieră primită de la Gigi Becali, alături de soțul și fiul ei. Adesea i s-a reproșat că nu muncește și trăiește din mila altora, însă în emisiunea lui Mihai Ghiță, a explicat că lucrurile nu stau chiar așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru se luptă cu o situație financiară grea, fiindcă nu are un loc de muncă stabil și trebuie să-și crească copilul. Are ca sursă de venit un ajutor social infim, la care se adaugă și drepturile de autor de pe urma părinților ei, Dan Tufaru și Anda Călugăreanu. Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Ioana Tufaru a făcut lumină în legătură cu istoricul ei în câmpul muncii, susținând că problemele de sănătate au împedicat-o să se angajeze.

tuf17tuf17

Citește și: Ioana Tufaru susține că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, a încercat s-o abuzeze sexual, în adolescență: „Era și violent. M-am speriat, am reușit să scap. El nu crede că a făcut așa ceva'. Ce alte acuzații îi aduce

Citește și: Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe alături de mama sa, Anda Călugăreanu. Ce promisiune i-a făcut regretatei artiste: „M-a chemat și mi-a spus să îi promit că…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Mentalul meu nu a fost unul bun, am fost sfâșiată de…” Pe cine susține în concurs

Citește și: Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul cu tânăra bătută de manelist într-un hotel: „Sursele mele spun că este o înscenare pentru a scoate o sumă importantă de bani”

Ioana Tufaru explică de ce nu are un loc de muncă

Ioana Tufaru a explicat de ce nu are un loc de muncă, subiect în jurul căruia s-a creat o adevărată controversă, în ultimii ani. Pe fondul problemelor de sănătate, fiica Andei Călugăreanu spune că nu poate depune efort, însă asta nu a împedicat-o să-și rotunjească veniturile. A sugerat că a prestat servicii de curățenie, însă fără a încheia un contract de muncă.

„Știi cât am discutat eu despre treaba asta? Cred că a fost cel mai discutat subiect. În primul rând, cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive. Nu îmi place să dau detalii de mine, de organismul meu, de corpul meu. Sunt un om cu probleme de sănătate. Un om care nu poate depune foarte mare efort. Am lucrat, dar nu am lucrat niciodată cu carte de muncă, ăsta e un lucru foarte adevărat și mi-l asum. Tot eu n-am vrut, dar am lucrat. Dă-mi voie să te întreb un singur lucru. Dacă tu-mi spui mie acum: „Ioana, hai la mine să faci curățenie în casă și pentru treaba asta, eu te plătesc'. Nu tot muncă se numește? E la negru, nu-i la negru, e colaborare, dar e tot muncă', a spus fiica Andei Călugăreanu în emisiunea „În oglindă'.

Unde s-a angajat soțul Ioanei Tufaru

Ioana Tufaru a mai ținut să precizeze că soțul ei, Ionuț, a reușit să se pensioneze pe caz de boală și s-a angajat în regim part-time la o firmă de pază.

„Acum este 1125 (n.r. ajutorul social), dar situația s-a schimbat și lucrurile s-au schimbat. Veniturile sunt mai mari în casă, este și soțul meu. Acum, da (n.r. soțul lucrează). Tot așa, hai să specificăm, că cine știe cine se uită la noi. Soțul meu a reușit să-și facă o pensie pe caz de boală care este echivalentă cu a mea, numai că pe acea decizie de pensionare scrie: drept de muncă / 4 h. Lucrează patru ore în pază. Vin și de acolo niște bani', a mai spus Ioana Tufaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton