Ce gest de mulțumire a făcut Ioana Tufaru pentru Gigi Becali, după ce a lăsat-o 9 ani să locuiască în garsoniera lui: „El a fost aproape de noi din umbră. Am…”

.

Ioana Tufaru a făcut un gest de mulțumire pentru Gigi Becali, după ce a lăsat-o 9 ani să locuiască în garsoniera lui. Fiica Andei Călugăreanu a vorbit abia acum despre fapta sa, făcută în semn de reucunoștință pentru ajutorul primit din partea latifundiarului din Pipera. Aceasta a recunoscut că patronul FCSB i-a fost mereu sprijin ei și familiei sale, „din umbră', motiv pentru care-i mulțumește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru a ales un mod special și totodată emoționant prin care să-i mulțumească lui Gigi Becali, cel care a ajutat-o financiar de-a lungul anilor. Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu a făcut un gest impresionant față de omul de afaceri, în semn de recunoștință, după ce a lăsat-o să locuiască alături de familia ei, timp de 9 ani, în garsoniera lui.

ioana-tufaru-1ioana-tufaru-1

Până la 47 de ani, Ioana Tufaru s-a confruntat deseori cu probleme financiare, de-a lungul timpului. Unele despre care nu a ezitat să vorbească public. O vreme, ea a încercat să lucreze la teatru, dar a renunțat după ce n-a reușit să obțină un job stabil. Ulterior, ea a făcut curățenie, la cerere, în casele apropiaților, pentru a câștiga un bănuț. Situația ei l-a impresionat pe omul de afaceri Gigi Becali, astfel că nu a întârziat să-i ofere ajutorul.

Citește și: În ce relație este Ioana Tufaru cu Gigi Becali, după ce a plecat din apartamentul lui: „Nu ne mai sprijină, ne descurcăm la limită. Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

Citește și: Ce pensie are Ioana Tufaru: „Salariul soțului e minim pe economie'. Fiica Andei Călugăreanu abia reușește să plătească chiria, după ce a fost evacută din apartamentul lui Gigi Becali

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…'

Citește și: Florin Piersic a fost externat după o lună și jumătate de spitalizare. Cum se simte acum: „Se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”

Ce gest de mulțumire a făcut Ioana Tufaru pentru Gigi Becali, după ce a lăsat-o 9 ani să locuiască în garsoniera lui

Așadar, Gigi Becali i-a oferit Ioanei Tufaru o garsonieră unde să locuiască cu familia. Aceasta a stat acolo timp de 9 ani, într-un complex imobiliar ridicat de afacerist. Ca să-i mulțumească, fiica Andei Călugăreanu a decis să-l boteze pe fiul ei George, ca pe patronul FCSB. Ea și-ar fi dorit ca patronul FCSB să-i fie și naș băiețelului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Inițial voiam ca pe fiul meu să îl cheme David, dar a devenit o modă și nu am mai vrut. I-am pus Luca, pentru că am auzit o mămică când și-a strigat copilul și am vrut neapărat, Andrei pentru că mi-am dorit clar și am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi.

Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră', a declarat Ioana Tufaru, conform wowbiz.ro.

De ce a plecat Ioana Tufaru din garsoniera lui Gigi Becali

În clipa de față, Ioana Tufaru nu mai locuiește în garsoniera lui Gigi Becali. După ce a părăsit locuința, ea s-a mutat cu chirie, alături de familia ei, într-un apartament din cartierul Militari, din Capitală.

Ioana Tufaru și familia ei s-au mutat în noua locuința la începutul lunii decembrie, anul trecut. Acum, ea stă cu chirie și plătește 1.200 de lei pe lună. Spune ea, condițiile sunt însă mult mai bune. Fiica Andei Călugăreanu a susținut că în blocul deținut de Gigi Becali regulile erau foarte stricte. Totuși, nu a vrut să dezvăluie pe larg motivul pentru care a fost evacută din garsoniera afaceristului.

„Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na… Ne-a anunțat înainte, ne-a dat un termen.

M-am mutat în Militari acum. Pentru un apartament cu două camere, 1.200 de lei mi se pare foarte bine. Pe 18 decembrie ne-a dat cheia. A fost un nou început. Aici e mult mai bine, mult mai liniște. Cei de la administrație, de la blocul lui Gigi Becali, aveau niște reguli foarte stricte pe care noi trebuia să le respectăm. Știi cum e… le respecți până la un punct. Mai bine că s-a întâmplat așa', declara Ioana Tufaru, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu'.

Sursă foto: Arhivă viva!, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton