Ioana Tufaru își amintește ziua când tatăl ei, Dan Tufaru, a părăsit-o pe Anda Călugăreanu pentru Vasilica Tastaman: „Fă-mi bagajul, că plec. M-am îndrăgostit de altă femeie”

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Tufaru și-a deschis sufletul în emisiunea lui Mihai Ghiță și a povestit momentul despărțirii părinților ei, Dan Tufaru și Anda Călugăreanu. După ce s-a îndrăgostit nebunește de Vasilica Tastaman, regretatul actor a părăsit-o imediat pe prima lui soție și a refuzat să-și mai îndeplinească rolul de tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Călugăreanu și Dan Tufaru au fost căsătoriți în perioada 1971-1979, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Alexandra-Ioana Tufaru. Mariajul lor s-a încheiat după ce regretatul actor s-a îndrăgostit de Vasilica Tastaman, lăsându-și familia în urmă. Ioana Tufaru își amintește ziua plecării tatălui ei, dar și resemnarea Andei Călugăreanu, care i-a făcut bagajul și nu a luptat pentru continuarea căsniciei. Ani mai târziu, avea s-o întâlnească pe Vasilica Tastaman, cu puțin timp înainte ca actrița să se stingă din viață.

ion10101ion10101

Citește și:Ioana Tufaru susține că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, a încercat s-o abuzeze sexual, în adolescență: „Era și violent. M-am speriat, am reușit să scap. El nu crede că a făcut așa ceva'. Ce alte acuzații îi aduce

Citește și: Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe alături de mama sa, Anda Călugăreanu. Ce promisiune i-a făcut regretatei artiste: „M-a chemat și mi-a spus să îi promit că…” / EXCLUSIV

Citește și: Nikita a fost bătută de mai mulți bărbați, în Centrul Vechi: „M-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. Sunt tumefiată”

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. A trecut printr-un divorț dureros și are un copil

Cum a părăsit-o Dan Tufaru pe Anda Călugăreanu

Dan Tufaru a părăsit-o pe Anda Călugăreanu la un an după venirea pe lume a fiicei lor. Ioana Tufaru își amintește ziua când a plecat de acasă și dialogul părinților ei, când regretatul actor recunoștea că s-a îndrăgostit de Vasilica Tastaman. Resemnată și apasă de alte greutăți, Anda Călugăreanu a acceptat decizia primului ei soț și nu i-a stat în cale.

„El a plecat când aveam eu un an. A fost foarte supărat, în sinea lui, că nu am fost băiat. Mama îmi povestea că toată sarcina, înainte de a se culca, îl ruga pe Dumnezeu să-i dea o fată. Mama mi-a spus că a venit acasă, după niște filmări la Nea Mărin Miliardar, și i-a spus: „Fă-mi bagajul, că plec. M-am îndrăgostit de altă femeie și vreau să fiu cu ea'. Mama l-a întrebat: „E din teatru?'. „Da'. „E Vasilica?'. Tatăl meu a spus „da', ne referim aici la doamna Vasilica Tastaman. Era o prietenă a ambilor. (…)

Mama i-a respectat decizia. La vremea aia, era și foarte necăjită. Bunica mea maternă, mama ei, era foarte bolnavă și trebuia să aibă și grija ei, și a mea. N-a mai avut putere să lupte cu el. Până la urmă, erau doi oameni civilați, erau doi oameni maturi, au știut să-și asume fiecare. L-a lăsat să plece', a povestit fiica Andei Călugăreanu în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Ioana Tufaru a cunoscut-o pe Vasilica Tastaman

Ani mai târziu, Ioana Tufaru avea s-o cunoască pe Vasilica Tastaman, cea de-a doua soție a tatălui ei. Întâlnirea s-a produs cu puțin timp înainte de decesul actriței, iar fiica lui Dan Tufaru crede că nu a fost o coincidență, ci mâna destinului.

„Dumnezeu le-a așezat în așa fel ca eu s-o întâlnesc pe Vasilica Tastaman. Tatăl meu nu mai era demult. Pe vremea aia nu era cu poze, cum e acum. M-am dus cu o agenduță să-i cer un autograf. În timp ce scria, m-a întrebat: „Cum te numești?'. I-am spus: „Ioana și Tufaru. Fiica Andei și a lui Dan'. Așa i-am spus. Crede-mă, am văzut lacrimi în ochii ei. M-a mângâiat pe față și mi-a spus: „Să nu-mi porți pică, așa a fost să fie'. I-am spus: „Nu, doamnă, nu am să vă port pică nicioadă'. La două luni după această discuție, a plecat și doamna Vasilica la cei drepți. Eu vreau să cred că a plecat împăcată. Poate trăia în sinea ei cu gândul că eu sunt supărată pe ea. S-au lămurit lucrurile și poate a plecat și ea împăcată pe lumea cealaltă', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton