Ioana Tufaru nu mai păstrează legătura cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui: „Acum plătim chirie și utilități, dar suntem mult mai liniștiti și fericiți decât eram acolo”

.

Ioana Tufaru nu mai păstrează legătura cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a locuit timp de 9 ani, alături de familia ei, în imobilul pus la dispoziție de patronul FCSB. A părăsit locuința anul trecut, în luna decembrie, iar acum stă în altă zonă a Capitalei, unde, spune ea, chiar dacă plătește chirie și utilități, e mai fericită și liniștită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Ioana Tufaru a locuit, timp de ani buni, într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali, alături de soțul ei, Ionuț, și fiul lor, Luca. Acolo, ei nu aveau grija chiriei și nici a utilităților, cheltuielile fiind suportate tot de omul de afaceri. În plus, de sărbători, ei primeau pachete bogate, cu multe bunătăți, sau sume de bani. Astfel, fiica Andei Călugăreanu se îngrijea doar de mâcare și de cele necesare.

După ce a plecat din garsoniera lui Gigi Becali, viața Ioanei Tufaru s-a schimbat radical. Ea s-a mutat împreună cu soțul și fiul ei într-o altă zonă din București, cu chirie. De asemenea, acum, fiica Andei Călugăreanu are și grija utilităților, deci trebuie să facă mereu economii.


Citește și: Cât plătește Ioana Tufaru chirie, după ce a plecat din garsoniera lui Gigi Becali: „Este chiar acceptabilă, am găsit printr-o prietenă. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile’

Citește și: Ce gest de mulțumire a făcut Ioana Tufaru pentru Gigi Becali, după ce a lăsat-o 9 ani să locuiască în garsoniera lui: „El a fost aproape de noi din umbră. Am…’

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații


Citește și: „M-a înjurat, mi-a dat mesaje de amenințare!’. Conflict între Alin Simoiu și Cornel Luchian, după ce s-au terminat filmările de la Insula Iubirii. Ispita face acuzații grave la adresa fostului concurent

Ioana Tufaru nu mai păstrează legătura cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui

La aproape un an de când a plecat din garsoniera lui Gigi Becali, după ce ar fi fost dată afară, Ioana Tufaru spune că e mai fericită în actuala locuință. Aceasta nu a vrut să spună prea multe despre condițiile în care a părăsit imobilul afaceristului, dar are doar cuvinte de laudă la adresa lui.


„Din decembrie nu mai locuim în garsoniera la Becali, dar asta nu schimbă cu nimic recunoștința și respectul pe care i le purtăm. Am plecat de acolo în decembrie, nu vreau să povestesc exact cum au stat lucrurile de am plecat de acolo. Și din respect pentru domnul Becali nu voi face asta.

Acum plătim chirie și utilități, e foarte adevărat. Dar suntem mult mai liniștiti și mai fericiți decât eram acolo. Repet, din respect pentru domnul Becali, nu voi dezvolta mai mult acest subiect’, a declarat Ioana Tufaru, pentru Fanatik.


Ioana Tufaru, mesaj de recunoștință pentru Gigi Becali

Potrivit spuselor Ioanei Tufaru, nu Gigi Becali ar fi fost cel care a informat-o că trebuie să elibereze garsoniera, ci un alt domn. De când a părăsit imobilul, spune ea, nu a mai păstrat legătura cu patronul FCSB. Cu toate astea, îi poartă și acum respect pentru ajutorul pe care i l-a oferit latifundiarul din Pipera.

„Nu, nu mai ținem legătura pentru că am plecat de acolo, dar asta nu înseamnă că s-a schimbat ceva din partea noastră pentru dânsul. Nu știu cu garsoniera ce se întâmplă și, sinceră să fiu, nici nu prea mă mai interesează. Încerc ușor, ușor să mă rup.


Pentru domnul Becali, toată iubirea și respectul nostru. Toată recunoștința noastră pentru tot ce a făcut pentru noi. Îi dorim tot binele din lume, viața lui toată să fie numai Binecuvântare’, a mai spus fiica regretatei Anda Călugăreanu.


Deși a stat aproape 10 ani în complexul lui Gigi Becali, Ioana Tufaru susține că nu are prea multe amintiri cu omul de afaceri. Ea regretă că nu au reușit să facă nici măcar o poză împreună.

„Nu am amintiri cu domnul Becali. Nu am nici măcar o poză cu el, pentru că noi, chiar dacă am locuit pe proprietatea lui, ne-am văzut în 10 ani de două, trei ori, deci foarte, foarte rar!’, a mai mărturisit ea.

Sursă foto: Arhivă viva!