Ioana Tufaru susține că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, a încercat s-o abuzeze sexual, în adolescență: „Era și violent. M-am speriat, am reușit să scap. El nu crede că a făcut așa ceva”. Ce alte acuzații îi aduce

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Tufaru a vorbit despre relația avută cu tatăl ei, regretatul Dan Tufaru. Dincolo de agresiunile fizice, aceasta l-a acuzat că ar fi încercat s-o abuzeze sexual, pe când era doar o adolescentă. Episodul a mai fost povestit de fiica Andei Călugăreanu în trecut și a fost readus acum în atenția publică, odată cu participarea ei în emisiunea lui Mihai Ghiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Și-a pierdut ambii părinți devreme, iar astăzi duce o viață grea, din cauza lipsurilor financiare. În mai multe rânduri a recunoscut că nu a avut o relație apropiată cu tatăl ei, Dan Tufaru, care a încetat din viață pe 28 noiembrie 2002, la 58 de ani. Deși încearcă să păstreze doar amintirile frumoase, Ioana Tufaru a declarat, în urmă cu ceva timp, că momentele dureroase au predominat în relația cu tatăl ei și o urmăresc și astăzi. O parte dintre acestea le-a povestit în emisiunea lui Mihai Ghiță, unde a fost invitată recent.

tug9tug9

Citește și: Ce relație a avut Ioana Tufaru cu tatăl ei, Dan Tufaru: „A trebuit să aflu de la altcineva că e la spital, cu metastaze. Mi-a spus să vă duc să-l văd, pentru că nu voi mai avea șansa'

Citește și: „Un om bun și rău deopotrivă. Amintiri frumoase nu prea am'. Cum s-a înțeles Ioana Tufaru cu tatăl ei. Dan Tufaru ar fi împlinit astăzi 79 de ani

Citește și: Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale: „A plâns sărăcuța, rămâne de văzut dacă va avea puterea să plece definitiv în…”

Citește și: Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, e pur și simplu grețos. Dana Rogoz, revoltată după criticile primite de Eva Măruță

Ioana Tufaru își acuză tatăl că a încercat s-o abuzeze sexual, în adolescență

Ioana Tufaru a povestit, în emisiunea lui Mihai Ghiță, că tatăl ei ar fi încercat s-o abuzeze sexual, pe când era adolescentă. Potrivit acesteia, regretatul Dan Tufaru a negat episodul și l-a catalogat drept o „invenție'. Speriată de pornirile părintelui alcoolic, Ioana Tufaru a fugit de acasă și a preferat să trăiască pe străzi.

 „Da (n.r. era alcoolic). Nu tot timpul, dar era și violent', a spus Ioana Tufaru.

„Vorbim despre acel episod când tata a venit peste tine în pat', a adăugat Mihai Ghiță.

„Exact, da. A încercat anumite lucruri. Normal că m-am speriat, am reușit să scap, să fug. E o invenție de-a mea și el nu crede că a făcut așa ceva. M-am dus pe străzi, în parc. Efectiv dormeam în parc, lângă aurolaci', a încheiat Ioana Tufaru.

„Mi-l amintesc un om și bun și rău deopotrivă'

În urmă cu ceva timp, Ioana Tufaru a vorbit pe larg despre relația avută cu regretatul ei tată, de care o leagă mai multe momente dureroase. Dan Tufaru a fost căsătorit de trei ori și s-a stins cu puțin timp înaintea marii sale iubiri, Vasilica Tastaman.

„Mi-l amintesc și vreau să-mi amintesc doar clipele frumoase împreună cu el (nu au fost prea multe), ele au rămas acolo în cutiuța sufletului! Amintiri frumoase nu prea am (sincer vorbind), ne vedeam foarte rar, mereu pe fugă, mai mult sunt dureroase, dar despre alea nu prea aș vrea să mai vorbesc! Amintiri plăcute am foarte puține, dar așa, ce-mi amintesc, că mi-a dăruit, la un Crăciun, un fular foarte frumos pe care, din păcate, l-am pierdut într-o zi când am fost la școală. Și am fost foarte necăjită!

Relația nu a fost una bună, asta am spus-o mereu, nu că nu am vrut eu, nu a vrut el! Mi-l amintesc un om și bun și rău deopotrivă, dar un bărbat atrăgător (nu degeaba a avut 3 căsnicii)! Sfaturi nu mi-a dat că nu prea a avut când, dar am încercat eu cumva să iau (să găsesc) ceva bun la el! Avea și părți bune, nu i le neg!

Am luat și eu din părțile (puține) bune pe care le avea și pe care eu le-am văzut la el: dragostea pentru animale, pasiunea pentru tot ce înseamnă pește (inclusiv pescuit). Dar cea mai mare calitate pe care tatăl meu o avea era aceea că era un foarte bun bucătar, gătea dumnezeiește! Ei, pe asta am furat-o' cel mai mult de la el! Și mama gătea foarte bine, dar pe tata nu-l întrecea!', a povestit Ioana Tufaru despre tatăl ei pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton