Ionuț Belei de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară. Alexandra, iubita lui, a născut tripleți: „Nu îi postez deloc și nu vreau să apară în media”

 Ifrim Georgiana
.

Ionuț Belei, câștigătorul emisiunii „Chegi la cuțite', sezonul 8, a devenit tată pentru prima dată. Alexandra, iubita lui, a născut tripleți, iar fostul concurent de la show-ul culinar a făcut primele declarații despre fericitul eveniment. Cei doi au decis să nu posteze imagini cu copii lor, din dorința de a nu-i expune pericolelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2020, Ionuț Belei a fost desemnat câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 8, și a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 euro. Cu banii obținuți, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea și-a urmat pasiunea pentru gastronomie, devenind proprietarul unui restaurant. Ulterior, a cunoscut-o pe iubita lui, Alexandra, de profesie medic stomatolog. De curând, cei doi au devenit părinți, anunțul fiind făcut chiar de Ionuț Belei.

ion-10ion-10

Citește și: Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită. Prima imagine cu cei doi

Citește și: Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău, în plin scandal cu afaceristul: „Te iubesc infinit!”

Citește și: Galina, o tânără din Moldova de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Cine sunt suspecții

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite a devenit tată de tripleți

Recent, Ionuț Belei a anunțat că el și iubita lui au devenit părinți de tripleți. Câștigătorul „Chefi la cuțite', sezonul 8, a refuzat să dezvăluie sexul bebelușilor și a fost rezervat în declarații, din dorința de a-și feri familia de expunerea publică. Amintim că în primăvara acestui an, Roxana Bleche, o altă finalistă a show-ului culinar, a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus pe lume o fetiță.

„Doar atât pot să dau din casă că sunt tripleți', a spus câștigătorul „Chefi la cuțite', potrivit fanatik.ro.

Din dorința de a-și proteja copiii, Ionuț Belei și partenera lui au decis să nu publice imagini cu micuții în mediul online: „Nu îi postez deloc și nu vreau să apară în media. Nu o să dau poze cu ei'.

Cine este Alexandra, iubita lui Ionuț Belei

În toamna anului 2021, Ionuț Belei și-a oficializat relația cu Alexandra, mama copiilor săi. Cei doi s-au afișat destul de rar pe rețelele de socializare și au fost discreți cu privire la povestea lor de dragoste. Tânăra mamă este de profesie medic stomatolog și deține propriul cabinet în Craiova. Câștigătorul „Chefi la cuțite' și partenera lui nu au făcut niciun anunț referitor la sarcină, așa că vestea că au devenit părinți a  fost o adevărată surpriză.

„Nu știu ce să zic… E cel mai tare premiu din viața mea. E fenomenal. E cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în viață. Chef Sorin, îți mulțumesc din suflet și din inimă că m-ai ales în echipa ta.

Amândoi suntem câștigătorii sezonului 8 și întreaga echipă cu care am lucrat astăzi. Noi toți suntem câștigători. Nu sunt doar eu. Fără ei nu făceam nimic', spunea Ionuț Belei, la scurtă vreme după ce fusese proclamat câștigător.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton