Ionuț Dolănescu se apucă de renovarea casei în care a murit tatăl său. Câți bani investește artistul

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Dolănescu începe renovarea casei în care a murit tatăl său, celebra locuință din strada Caimatei. Ionuț Dolănescu investește o mică avere în reabilitarea casei pe care a primit-o moșternire de la tatăl său, regretatul Ion Dolănescu, pentru că intenționează să se mute acolo ulterior.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu își renovează casa din Strada Caimatei, moștenită de la tatăl său, regretatul Ion Dolănescu, care s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, pe data de 19 martie 2009. Până când imobilul este reabilitat, cântărețul s-a mutat într-un apartament din vila mamei sale, Maria Ciobanu.

112112

Câți bani investește Ionuț Dolănescu în renovarea casei din strada Caimatei

Ionuț Dolănescu își renovează vila din Strada Caimatei în care s-a mutat cu familia în anul 2014. Potrivit fanatik.ro, cântărețul de muzică populară investește 200.000 de euro în proprietatea pentru care s-a judecat ani de zile, cu Dragoș Dolănescu, fratele lui mai mic, care locuiește în Costa Rica, unde a fost ales deputat.

Vila a fost evaluată inițial la un milion de euro, pe parcursul procesului a ajuns la 685 000 de euro, însă, la final, experții au fost de părere că imobilul nu valorează mai mult de 400.000 de euro.

În acel moment, Dragoș l-a acuzat pe fratele lui că a vandalizat vila pentru ca valoarea ei să scadă.

Citește și: Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1:„Mă bucur că am revenit…

Citește și: Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette:„Nu s-a găsit antidot

Cum a fost împărțită averea lui Ion Dolănescu între băieții lui, Ionuț și Dragoș

După o succesiune cu scandal, Ionuț a rămas cu vila din Caimatei, iar Dragoș – cu vila din Sinaia, de 16 camere, evaluată de experți la suma de 300.000 de euro, spre dezamăgirea fiului mai mic. Ionuț Dolănescu a fost obligat de instanță să îi plătească fratelui său o diferență de 100.000 de euro.

Ionuț a mai moștenit drepturile de autor, evaluate la suma de 70.000 de euro, iar la Dragoș au mai ajuns niște terenuri situate în Prahova, Dâmbovița și Ilfov.

Pomană la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Au trecut 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, iar duhovnicul artistului a fost cel care s-a ocupat de parastas, pe 19 martie. La eveniment nu au participat cei doi băieți ai lui, Ionuț și Dragoș, amândoi fiind plecați din țară.  Fiul său cel mare era la Londra, pentru un concert, iar fiul cel mic se află în Costa Rica, unde s-a stabilit de ani buni.

'Am vorbit cu Ionuț, știți că din binecuvântate pricini nu este aici. Este la Londra, la un spectacol, aceasta e și menirea lui, moștenită de la tatăl și mama lui. Și prin aceasta își urmează și el vocația. Cei care nu au putut să fie aici, de fapt, sunt cu noi aici  prin rugăciunile pe care le-am rostit, le-am cerut bunului Dumnezeu. Noi ne întâlnim întotdeauna la mormânt la Ion Dolănescu, întotdeauna de ziua sa de naștere sau de onomastica lui, de Ziua Sfântului Ioan Botezătorul, și acum de ziua sa de naștere în împărăția lui Dumnezeu, 19 martie', spunea duhovnicul artistului, pentru FANATIK.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton