Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii s-au mutat împreună. De la ce pornesc certurile dintre ei: „Mă omoară chestia asta”

 Ifrim Georgiana
.

Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii au decis să-și ducă relația la nivelul următor și s-au mutat împreună. Invitat în emisiunea moderată de Bianca Comănici, Culisele Iubirii, fostul concurent a făcut primele declarații despre schimbarea din viața lor de cuplu, dar și despre neînțelegerile care și-au făcut loc între ei. Iată cum decurge relația dintre Ionuț și Larisa de la Casa Iubirii și ce declanșează certurile din cuplul lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Ionuț s-au cunoscut în emisiunea Casa Iubirii și s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt. Fosta concurentă a fost eliminată din show-ul matrimonial, iar tânărul a revenit mult mai târziu în brațele ei, după ce, la rândul lui, a părăsit platoul de filmare. Povestea lor de dragoste a continuat și după emisiunea de la Kanal D, iar astăzi locuiesc sub același acoperiș și au planuri serioase de viitor. Ionuț recunoaște că relația lor a trecut și prin momente mai tensionate, din cazua certurilor dintre ei, însă reușesc mereu să ajungă la un numitor comun.

io9-2io9-2

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. A dat faliment în pandemie

Citește și: Cine este Antoni Rosapinta, concurent în Casa iubirii. A renunțat la visul de a deveni fotbalist profesionist

Citește și: Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos: „Nu mai înțelege nimeni cu cine e. Nu știu dacă ea știe…„

Citește și: Pescobar a cerut două milioane de euro investitorilor de la Imperiul Leilor. Reacția acidă a lui Dan Șucu: „Tu ești genul de om care nu caută un partener'

Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii s-au mutat împreună

Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii s-au mutat împreună, după ce și-au dat seama că îi leagă sentimente puternice și sunt potriviți unul pentru celălalt. Fosta concurentă de la Kanal D încă mai petrece o seară pe săptămână la sora ei geamănă, Dori, aspect care nu îl deranjează deloc pe partenerul ei, ci din contra, se bucură că reușesc să mențină o relație frumoasă.

„Eu înțelegând situația dintre ea și sora ei, cred că e indicat să mai aibă câte o zi împreună. Spre exemplu, acum am stabilit ca miercurea Larisa să doarmă la sora ei, iar în restul săptămânii stă la mine. Mi se pare drăguț, dacă ele sunt ok și se simt bine așa, e bine pentru ele', a povestit Ionuț la  „Culisele Iubirii'.

De la ce pornesc certurile dintre Ionuț și Larisa de la Casa Iubirii

Din cauza diferențelor de personalitate, Ionuț recunoște că mai are parte de conflicte în relația cu Larisa. Chiar și așa, fostul concurent de la Casa Iubirii subliniază că disputele sunt minore și nu le deteriorează prea mult povestea de dragoste.

„Sunt chestii care poate te supără fără să vrei. Nu sunt chestii importante din relația noastră. Mici tachinări, întârzieri, care pe mine mă omoară chestia asta. Se acumulează mici întâmplări și poate ajungi să răbufnești puțin',  a mai spus Ionuț în cadrul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton