Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, demontează declarațiile Mirelei Retegan, după demisia din Gașca Zurli: „Nu poți să plângi la TV și să spui că ești abandonată. Totul a fost din cauza ei”

.

Ionuț Varodi, cunoscut ca „bucătărașul Lulu' în Gașca Zurli, a fost destul de vocal după ce s-a retras din proiect și a îndreptat mai multe săgeți înspre Mirela Retegan. Într-o emisiune recentă, tânărul actor a descris momentul când și-a depus demisia, în același timp cu ceilalți colegi ai săi, Vero Căliman (fetița Zurli) și Răzvan Marina (Truli). Totul s-a întâmplat la final de ianuarie, după luni întregi în care, spune el, a suportat o atmosferă neprietenească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Gașca Zurli a rămas fără trei membri în luna martie, după ce Vero Căliman (Fetița Zurli), Ionuț Varodi („bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina („Truli) și-au anunțat retragerea. În cursul zilei de astăzi, Mirela Retegan a anunțat, printr-un mesaj pe rețelele de socializare, că a adus noi colaboratori în proiect și că urmează să plece într-un turneu de amploare.

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, noi detalii despre scandalul cu Mirela Retegan: „În ultimele luni am trăit cu două job-uri full time și cu zero timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt'


Citește și: Ce fac Răzvan Marina, alias Truli, și Ionuț Varodi alias Bucătărașul Lulu, după demisia din Gașca Zurli: „Avem un concert foarte interesant, pentru adulți'

Citește și: Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni’

Citește și: Deea Maxer, despre căsătoria cu Robert Drilea: „Dacă m-ar fi cerut după 2 luni de relație, în nebunia mea de îndrăgosteală, aș fi acceptat'


Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, demontează declarațiile Mirelei Retegan, după demisia din Gașca Zurli

Invitat în emisiunea lui Mihai Ghiță, Ionuț Varodi a avut o altă reacție dură la adresa Mirelei Retegan și s-a arătat deranjat de faptul că a adoptat atitudinea de victimă, după cele trei demisii consecutive. Actorul mai spune că a stat o lună în preaviz, astfel că fondatoarea trupei ar fi dispus de suficient timp pentru a anunța publicul și a căuta noi membri.


„Final de ianuarie. Depun demisia. O lună de preaviz. A lot of time pentru orice. Ca să pregătești publicul, ca să anunți ceva, ca să faci orice ai în intenție. Nu poți să plângi la TV, radio, podcast și să spui că ești abandonată și că așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl urmărești peste tot pe unde mergi sau karma, sau legea atracției, numește-o cum vrei. Se întoarce într-o zi. În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze. Totul din cauza ei, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia,’ spunea Ionuț Varodi, în momentul în care și-a anunțat demisia.


„Ne-am semnat demisiile împreună’

Actorul a mai spus că a semnat demisia în acelați timp cu ceilalți doi colegi, Vero Căliman (fetița Zurli) și Răzvan Marina (Truli).

„Prima dată când am călcat în Zurli aveam 15 ani. Prima dată m-am gândit că eu nu aș vrea să fiu pe scenă fără colegii mei. Ne-am semnat demisiile împreună și am plecat împreună’, a mai spus el.


Ionuț Varodi a descris și atmosfera ultimelor luni la fostul loc de muncă: „Da, există vacanțe, există și viață după muncă. M-am întors din vacanță într-o atmosferă complet neprietenoasă, dar totuși am mers înainte, am început turneul cu filmul, am început să ne împărțim pe orașe, mergeam câte trei și singurul oraș în care nu am fost era Arad. Am reușit să îmi iau niște zile libere, am urcat în primul tren și am mers la premiera evenimentului, am cumpărat bilete pentru mine și toată familia mea și am fost prezent în Arad‘.

Sursa foto: Facebook