Irina Columbeanu este într-o relație cu un tânăr francez. Irinel Columbeanu: „S-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și...”

 Ifrim Georgiana
.

La 17 ani, Irina Columbeanu își câștigă singură banii de buzunar, și-a luat permisul de conducere și este într-o relație cu un tânăr francez. Cei doi tineri au planuri serioase de viitor și s-ar putea logodi cât de curând. Irinel Columbeanu, nerăbdător să devină socru, este cel care le-a dezvăluit intențiile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu așteaptă cu multă emoție vizita fiicei sale în România. Întâlnirea dintre cei doi ar urma să aibă loc zilele următoare. Până atunci, fostul milionar ține legătura cu Irina prin telefon și nu-i vine să creadă că se apropie de vârsta majoratului. Ea e stabilită în SUA din 2018 și nu a mai venit de atunci în țara natală.

irina-micairina-mica

Citește și: Înainte muzeu, azi ruină. Cât valorau obiectele de artă din vila lui Irinel Columbeanu, și cum arată, după ce a ars: „Este unicat, a fost estimată la 200.000 euro, între timp a mai crescut cota…'

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără: „Îmi doream altceva. Nu e o chestie normală' / În ce relații sunt acum

Citește și: Inna, topless pe plajă! Artista a renunțat la sutien și s-a fotografiat doar în bikini, în vacanță

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani: „Dumnezeu și mama lui îl vor ghida în viață!”. Ce mesaj i-a transmis fratele artistei nepotului său

Irina Columbeanu este într-o relație cu un tânăr francez

Irinel Columbeanu e la curent cu faptul că fiica sa are un iubit, dar nu l-a cunoscut și nici adolescenta nu i-a spus prea multe despre prima ei iubire. Tânărul este de origine franceză și i-a fost Irinei coleg de liceu. Fostul milionar e nerăbdător să devină socru și crede că logodna fiicei sale va avea loc când împlinește 18 ani.

„În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși', a spus fostul milionar în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu, emoționat înaintea întâlnirii cu fiica sa

Irinel Columbeanu așteaptă cu nerăbdare vizita fiicei sale în România. Doar două zile îl mai despart de acest moment și, ca orice părinte, e cuprins de emoții. Fostul milionar vorbește des pe cameră cu Irina și e tare mândru de realizările ei. Tânăra a obținut permisul de conducere în SUA și își câștigă singură banii de buzunar.

„Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran.

Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean. Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine', a mai spus el în aceeași emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton